„Alma littera“ kviečia į dešimt susitikimų su lietuvių rašytojais

Vilniaus knygų mugėje šiemet gausu lietuvių autorių knygų pristatymų. Leidykla „Alma littera“ kviečia į dešimt susitikimų su skaitytojų pamėgtais lietuvių literatūros kūrėjais, tarp kurių – Andrius Tapinas, dalinsiantis autografus dar dažais kvepiančiame savo pirmajame romane „Vilko valanda“, Sigitas Parulskis, kviesiantis diskutuoti holokausto tema, plėtojama knygoje „Tamsa ir partneriai“, Algimantas Čekuolis, pristatysiantis knygą „Mūsų slaptieji ir dramblys bute“, bei kiti mūsų šalies rašytojai.

Rašytojas S. Parulskis.<br>R. Valiukonytė
Rašytojas S. Parulskis.<br>R. Valiukonytė
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 8, 2013, 2:24 PM, atnaujinta Mar 12, 2018, 8:22 AM

Vasario 21-ąją, Bičiulių dieną, į susitikimą skaitytojus pakvies kunigas Julius Sasnauskas. Kartu su literatūros kritiku, rašytoju Liudviku Jakimavičiumi jis pristatys savo naują  knyga „Pagaunama ir nepagaunama“.

Vasario 22-ąją, Ilgąjį penktadienį, knygų mugėje svečiuosis žurnalistas ir debiutuojantis rašytojas A. Tapinas. Visi mugės lankytojai turės galimybę gauti A. Tapino autografą "steampunk" stiliaus romanų pradininku Lietuvoje laikomame romane „Vilko valanda“, kuriame pasakojama fantastikos elementais praturtinta Vilniaus istorija.

Vasario 23-iąją, Nekasdienių pasimatymų dieną, skaitytojų lauks daugiausia rašytojų. Savo naująją knygą „Mūsų slaptieji ir dramblys bute“ pristatys žinomas rašytojas, žurnalistas ir keliautojas A. Čekuolis. Renginį ves žurnalistas, keliautojas Vytaras Radzevičius. Tą pačią dieną rašytojai Marcelijus Martinaitis ir Viktorija Daujotytė supažindins renginio svečius su naujausia savo knyga „Sugrįžęs iš savo gyvenimo“.

Rašytojas Jaroslavas Melnikas, gyvenęs ir kūręs Prancūzijoje, pristatys savo knygą „Paryžiaus dienoraštis“, kupiną autentiškų pasakojimų, atsiminimų ir įdomių faktų apie meilės miestą, kurie paprastai netelpa į jokius turistams skirtus kelionių vadovus. Renginyje taip pat dalyvaus Lucas Aubry, Prancūzijos ambasadoriaus patarėjas, o pasinerti į paryžietišką atmosferą kvies ir akordeono melodijos.

Susitikimų dieną baigs rašytojas S. Parulskis, kviesiantis kitaip pažvelgti į holokaustą ir pabandyti pamatyti kitą jo pusę, kurią jis aprašo knygoje „Tamsa ir partneriai“.

Paskutinę knygų mugės dieną, vasario 24-ąją, lauks dar penki susitikimai su lietuvių autoriais. Rašytojai Ramūnas Karbauskis ir Loreta Kavolė pristatys savo naująją knygą „Naisių vasara“. Renginio svečiai galės susipažinti ir su populiariais serialo „Naisių vasara“ aktoriais bei prodiuseriais. Renginyje svečiuosis  prodiuseris Rolandas Skaisgirys, renginį ves aktorius Rimantas Bagdzevičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.