„Bohemiečiai“ ragina neslėpti savo jausmų ir siųsti meilės atvirukus

Lietuvių fotomenininkai, įkvėpti Jules'io Massenet operos „Verteris“

R.Požerskio nuotraukoje, darytoje prieš trisdešimt metų, įamžinti jo vaikai.
R.Požerskio nuotraukoje, darytoje prieš trisdešimt metų, įamžinti jo vaikai.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-02-08 21:32, atnaujinta 2018-03-12 07:32

„Prisipažinti meilę ar tiesiog pasakyti, kad tau žmogus svarbus, nėra tobulo laiko, todėl nėra ko laukti. O visame pasaulyje labai populiari Valentino diena kaip tik ir gali būti tokia proga“, - teigia režisierė Dalia Ibelhauptaitė.

Šį šeštadienį dienraštyje „Lietuvos rytas“ „bohemiečių“ kvietimu fotomenininkas Ramūnas Danisevičius dalijasi savo užfiksuota jaunų žmonių laimės akimirka, kuri, meniškai ištraukta iš buitinės kasdienybės, ilgam įstringa į atmintį savo netikėtumu, jaunatviška drąsa ir humoru: jauna pora, užmiršusi viską pasaulyje ir paskendusi aistringame meilės bučinyje tiesiai ant Lietuvos literatūros klasikės rašytojos Žemaitės rankų.

Šios nuotraukos įkvėpti „bohemiečiai“ Valentino dieną, vasario 14-ąją, kviečia jaunimą ateiti prie Žemaitės paminklo 15-18 val., kur bus galima nemokamai nusifotografuoti ir padovanoti nuotrauką savo mylimam žmogui.

Kas norės, galės dalyvauti romantiškiausios nuotraukos konkurse, kurio rezultatus bus galima pamatyti Vilniaus Kongresų rūmuose vasario 26-kovo 2 dienomis per „Verterio“ spektaklius.

Lietuvoje Valentino diena švenčiama neseniai ir daliai žmonių galbūt nepriimtina tradicinė išraiška - raudonos širdelės, saldoki paveikslėliai ir saldumynų gausybės ragas.

„Bohemiečiai“ siūlo alternatyvą originaliai mąstančioms širdims - specialiai Valentino dienai sukurti atvirlaiškį su nespalvotomis fotomenininkų nuotraukomis, kurias visi norintys galės nemokamai siųsti savo artimiesiems.

Kiekvienas galės pasirinkti tai, kas jam artima, - Romualdo Požerskio nuotraukoje, darytoje prieš trisdešimt metų, įamžinti jo vaikai.

Roko Darulio nuotraukoje iš ciklo, skirto talerancijai, muzikos gerbėjai atpažins Lietuvos dainininkę Jazzu.

O šmaikštuoliai romantikai galės pasirinkti R.Danisevičiaus nuotrauką su įsimylėjėliais prie Žemaitės paminklo.

Šį šeštadienį nemokamus atvirukus bus galima gauti didžiuosiuose Lietuvos pašto skyriuose, o sostinėje prie „Omnitelio“ salono (Gedimino pr. 12) ir „Akropolyje“ bus galima ne tik gauti atvirukų, bet ir įsitraukti į menines akcijas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.