Paveikslo autoriai - daugiau kaip du tūkstančiai žmonių

Sekmadienį pasibaigusioje Vilniaus knygų mugėje kompiuterinės programos "ZoomBook" kūrėjai kartu su mugės lankytojais pasiekė originalų rekordą: 4 m pločio ir 2,5 m aukščio paveikslą kūrė daugiau kaip du tūkstančiai žmonių. Ryškiaspalvius dažus ant specialiai paruošto pagrindo lankytojai šaudė dažasvydžio šautuvais. Šios kūrybinės akcijos rezultatas – didžiulis, abstraktus paveikslas, kurio nuotrauka artimiausiu metu bus įkelta į www.zoombook.lt ir bus prieinama visiems, norintiems susikurti originalią užrašinę, fotoknygą ar foto robę.

UAB "Balto" vadovas A. Karosas.<br>Rengėjų archyvas
UAB "Balto" vadovas A. Karosas.<br>Rengėjų archyvas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 26, 2013, 11:10 AM, atnaujinta Mar 11, 2018, 1:52 AM

„Džiaugiamės, kad linksma kūrybinė akcija pavyko ir tiek daug mugės svečių kartu kūrė originalų piešinį. Knygų mugėje taip pat atšventėme "ZoomBook" vienerių metų  gimtadienį, žadame ir ateinančiais metais stebinti originalumu“, - sakė Artūras Karosas, "ZoomBook" valdančios bendrovės "Balto" direktorius.

Akcija įtraukė ir žinomus meno žmones. Savo potėpį didžiuliame paveiksle paliko menininkė Ieva Babilaitė-Sitas, "ZoomBook" stende apsilankė aktorė Nijolė Narmontaitė.

Internetinėje erdvėje veikianti maketavimo sistema "ZoomBook" skirta fotoknygoms, užrašinėms ir fotodrobėms kurti. Šis paprastas ir patogus virtualus įrankis suteikia didelę kūrybinę laisvę – vartotojai gali kurti knygas iš savo nuotraukų ar ant drobės atsispausti piešinius bei fotografijas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.