Šventei „Dangus margučių raštuose“ koją pakišo sniegas

Balandžio 1-ąją, antrosios Velykų dienos vidudienį, vilniečius ir miesto svečius Vilniaus etninės kultūros centras kvietė į velykinį renginį „Dangus margučių raštuose“ Vinco Kudirkos aikštėje.  Žadėta, kad  čia nestigs žaidimų, šokių, dainų, kitų linksmybių.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 1, 2013, 2:27 PM, atnaujinta Mar 9, 2018, 12:38 AM

Netikėtai žemę padengęs sniegas atbaidė vilniečius nuo  šventės - V. Kudirkos aikštėje jų susirinko tik saujelė. Tačiau jie atsineštais dažytais, megztais, nertais, veltais, lipdytais, klijuotais margučiais puošė Velykų medį,  rideno margučius, bendravo su Velykų Bobute, linksminosi su „Kaukių akademijos“ aktorių sukurtais personažais - kiškiais, meškomis, kitais gyvūnais, klausėsi muzikos.

Taip pat reikėtų nepamiršti, kad šiais metais antroji Velykų diena sutampa ir su dar viena iš senų laikų atėjusia juokų, išdaigų ir nekaltų apgaulių švente - Melagių diena, tad kartu su šventės personažais reikia būti pasirengusiems ir papokštauti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.