Paaiškėjo naujosios knygos apie Bridžitą Džouns pavadinimas

Knygų apie Bridžitą Džouns autorė savo skaitytojus pamalonins nauju kūriniu, kuris vadinsis „Bridžita Džouns. Pakvaišusi dėl vaikinų“ ("Bridget Jones: Mad About the Boy"),  pranešė naujosios Helen Fielding knygos leidėjai.  Autorė toliau tęsia Bridžitos dienoraštį, kuriame pasakojami jos meilės ir profesinės veiklos laimėjimai.

Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

May 29, 2013, 12:02 PM, atnaujinta Mar 6, 2018, 3:30 AM

Dviejų ankstesnių praėjusio amžiaus dešimtajame dešimtmetyje rašytų H. Fielding romanų herojė dabar turi prisitaikyti prie trumpųjų žinučių ir socialinių tinklų mados.  Pasak H. Fielding, dabar Bridžita jau yra vyresnė, „jos gyvenimas juda, tik klausimas - kiek“.

Ankstenės knygos „Bridžitos Džouns dienoraštis“ ir „Bridžita Džouns. Ties proto riba“ buvo kartu išleistos 15 mln. egzempliorių tiražu, pagal jas buvo sukurtas filmas, kuriame pagrindinį vaidmenį atliko aktorė Renee Zellweger.

Didžiojoje Britanijoje naujoji knyga pasirodys spalio 10 dieną, o spalio 15 dieną ją bus galima įsigyti Jungtinėse Amerikos Valstijose. Kada pasirodys vertimas į lietuvių kalbą, dar nežinoma.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.