Vilniaus galerijoje - tarptautinis jaunųjų menininkų susitikimas

Vilniuje, Šv. Jono gatvės galerijoje, - Baltijos ir Skandinavijos šalių jaunų menininkų susitikimas „Bitė Vilnius“. Projekto tikslas – tiesioginis bendradarbiavimas ir gyva kūryba. Menininkai, atvykę į Vilnių, pirmas dvi projekto dienas kūrė ir konstravo savo darbus galerijos erdvėje, Šv. Jono gatvės galerijos gotikiniuose rūsiuose. Trečiadienį atidaryta šių darbų paroda, taip pat pristatyti projekto dalyvių vaizdo ir animacijos darbai, sukurti per pastaruosius metus.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 6, 2013, 12:39 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 8:18 PM

Penktadienį 16 val. vyks „Perfomansų vakaras“. Tai laisvas renginys, kurio metu menininkai kurs, improvizuos ir skaitys savo sukurtus tekstus publikos akivaizdoje. Pasiklausyti, klausti ir dalyvauti kviečiami visi.

Šis projektas vyksta studentų iniciatyva ir vienija kūrybines jėgas iš penkių Baltijos ir Skandinavijos dailės akademijų: Vilniaus dailės, Estijos dailės, Suomijos dailės, Trumsės šiuolaikinio meno (Norvegija) ir Julando dailės (Danija).

Parodą Šv. Jono gatvės galerijoje žiūrovai galės apžiūrėti iki birželio 8 d.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.