Nauja lrytas.lt elektroninių knygų parduotuvė pažers ir dovanų

Naujienų portalas lrytas.lt, bendradarbiaudamas su parduotuve knygos.lt, sukūrė didžiausią elektroninių knygų parduotuvę Lietuvoje eknygos.lrytas.lt. Virtualiame knygyne yra daugiau nei pusė tūkstančio garsiausių Lietuvos ir pasaulio rašytojų knygų, išleistų populiariausiais EPUB ir PDF formatais. Visos jos – lietuvių kalba.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 20, 2013, 1:21 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 8:23 AM

Kiekvienas, apsilankęs parduotuvėje eknygos.lrytas.lt, gaus dovaną – Algirdo Kumžos kelionių romaną ir nuotraukų albumą „Himalajai. Vienos ekspedicijos dienoraštis“. Skaitytojai gali pasirinkti jiems labiau patinkantį formatą – ši knyga išleista ir EPUB, ir PDF formatais.

Algirdas Kumža kartu su kitais garsiais Lietuvos alpinistais kopė į Sisia Pangmą – vieną aukščiausių ir sudėtingiausių pasaulio viršūnių. Jo žygį lydėjo pūgos, grėsmingi ledo plyšiai ir Nepalo maištininkų pinklės.

Pakeliui į viršūnę A. Kumža rašė dienoraštį, stebėtinai atvirą, kupiną netikėtų detalių ir subtilaus humoro. Skaitydami šį kelionių romaną, keliausite kartu su autoriumi: regėsite Tibeto platumas, girdėsite atidundančias lavinas, smilkinius įtemps deguonies stygius, o užvertus paskutinį puslapį - apims saldus laisvės pojūtis.

„Kai po kelionės pradėjau rašyti šią knygą, vėl ėmiau žygiuoti Himalajų akmenimis, ledu ir sniegynais, žinoma, šįkart – mintyse, – prisiminė autorius. – Regėjau skaisčią kalno viršūnę, jaučiau ledo šaltį ir deguonies stygių. Kai naktį pakildavau nuo rašto, likdavo džiaugsmas ir nuovargis kaip po tikrojo žygio.“

Knygoje rasite A. Kumžos fotografijų albumą. Jame – ir kvapą gniaužiantys aukštikalnių vaizdai, ir sudėtingos alpinistų kovų su stichijomis dideliame aukštyje akimirkos. Nuotraukose užfiksuota nepaliečių ir Tibeto gyventojų realybė, vienuolių apeigos. Ši knyga skiriama alpinistams, keliautojams ir visiems aštrių nuotykių mėgėjams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.