Juodojoje rinkoje - bilietai į “Gulbių ežerą Galvės ežere” už kosminę kainą

Unikalaus projekto „Gulbių ežeras Galvės ežere“ rengėjai perspėja – juodojoje rinkoje pasirodė nelegalūs bilietai į spektaklį. Jų kainos siekia net 400 litų. Oficialūs bilietai į premjerą birželio 29-ąją buvo išpirkti per 10 dienų.  „Pirkti bilietus iš neoficialių platintojų negalima. Neretai pasitaiko elektroninių bilietų kopijų su kuriomis į renginį patekti nebus galima“, - teigė viešosios įstaigos „SE Event“ direktorė Vaiva Andrulevičienė.

Trakų pilis - puiki baleto "Gulbių ežeras" dekoracija.<br>V. Balkūnas
Trakų pilis - puiki baleto "Gulbių ežeras" dekoracija.<br>V. Balkūnas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 21, 2013, 1:05 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 7:37 AM

„Didelis susidomėjimas renginiu privertė pastatyti dar vieną tribūną žiūrovams. „Šią savaitę suradome būdų, kaip apžvalgos aikštelėje priešais Trakų pilį įrengti papildomų vietų. Susitarėme su „Apskrito stalo klubu“, todėl jau šiandien, penktadienį, prekyboje pasirodys 50 VIP bilietų, kuriuos įsigiję žiūrovai galės stebėti spektaklį iš restorano terasos. Taip pat platinsime ir 50 stovimų bilietų“, - sakė „SE Event“ vadovė ir priminė, kad oficialus bilietų platintojas yra „Tiketa“.

Šiandien taip pat pradedami scenos ežere statymo darbai, kurie truks visą savaitę. Į pagalbą pakviesti net aštuoni profesionalūs narai, kurie tyrinėja ežero dugną ir ieško geriausios vietos laikiniems pastoliams. Jau žinoma, kad į maždaug dešimt metrų nuo ežero sukonstruotą sceną baleto artistai bus atplukdyti laivu, o pats spektaklis prasidės temstant.

Pagrindinis gulbės Odetos–Odilės vaidmuo patikėtas Maskvos Didžiojo teatro primabalerinai Jekaterinai Krysanovai.

„Tai išskirtinis projektas, tik dėl to sutikau jame dalyvauti“, - paaiškina pasaulinio garso baleto šokėja, kurios laukia didžiosios scenos: nuo Paryžiaus iki Niujorko. Į Lietuvą ji atvyksta su partneriu – kita baleto žvaigžde Dmitrijumi Gudanovu.

Žiūrovams bus sumontuotos specialios tribūnos apžvalgos aikštelėje priešais Trakų pilį.  Ketinama įrengti specialią išskirtinių svečių tribūną – tarsi prezidentinę ložę, kokios paprastai būna operos ir baleto teatruose. Jos svečiams atsivers geriausias vaizdas į sceną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.