Naujoji operos solistų karta kviečia į pasimatymus Kuršių nerijoje

Kuršių nerijos gyventojų ir jos svečių liepos 6-13 dienomis lauks Baltijos kamerinio operos teatro muzikiniai pasimatymai.  Publikai bus pristatytos įvairios naujosios operos solistų kartos programos.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-06-30 15:57, atnaujinta 2018-03-05 01:54

Įsimintinu operos "Faustas" spektakliu pavasarį Vilniuje debiutavusi jaunų atlikėjų trupė Baltijos kamerinis operos teatras vasarą į savo koncertus kvies  Kuršių nerijos gyventojus ir čia poilsiaujančius muzikos gerbėjus. Jiems dainuos sopraninas Viktoras Gerasimovas ir kontratenoras Algirdas Bagdonavičius (koncertas „Vyriška malda“), vokiečių klasiko Ludwigo van Beethoveno dainų vakarą surengs baritonas Jonas Sakalauskas, Londono karališkosios muzikos akademijos absolventai baritonas Vytautas Vepštas ir pianistas Mantautas Katinas kvies  panirtį į kamerinę impresiją su vokiečių romantiku Robertu Schumannu, mažųjų poilsiautojų ir jų tėvelių laukia pašteto gaminimas ir ragavimas skambant gražiausioms operų arijoms bei lietuviškos muzikos vakarai.

Naujoji operos solistų karta surengs koncertus ne tik Nidos ir Juodkrantės evangelikų liuteronų bažnyčiose, Tomo Mano namelyje ir Liudviko Rėzos kultūros centre, bet ir kvies pasiplaukioti laivu, žadėdami skambančio saulėlydžio gaivinamus seansus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.