Tureckio choro balsai - kaip aukštosios mados kolekcija

Gruodžio 1 d. Vilniaus „Siemens“ arenoje vienintelį koncertą Lietuvoje surengs pasaulinio pripažinimo sulaukęs Tureckio choras. Unikalus solistų ansamblis pristatys koncertinę programą, kurioje skambės įvairių šalių, laikotarpių ir stilių muzika - nuo Piotro Čaikovskio šedevrų iki garsiausių „Queen“ ir „Scorpions“ hitų, ištraukos iš populiariausių operečių, miuziklų ir operų, taip pat romansai, bliuzas, rokas, folkloras, rokenrolas ir daugybė neįtikėtinų muzikinių derinių.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 13, 2013, 2:08 PM, atnaujinta Feb 22, 2018, 5:56 AM

Balsų žvaigždynas - taip apie Tureckio chorą atsiliepia kritikai bei jo pasirodymus stebėjusi publika garsiausiose pasaulio koncertų salėse, tokiose kaip Niujorko „Carnegie Hall“ ir „Lincoln Center“, Holivudo „The Kodak Theater“, Vašingtono „Capitol“, Venecijos Šv.Morkaus aikštėje, Maskvos Didžiajame teatre, Berlyno „Tempodrom”, Ispanijos karalių rūmuose ir daugelyje kitų.

Kolektyvas debiutavo 1990 m. ir jau po dvejų metų pelnė pripažinimą daugelyje pasaulio šalių. Tai nėra paprastas dainininkų ansamblis – tai tikras teatras su originaliais režisūriniais sprendimais, kurie atskleidžia ne tik neeilinius artistų vokalinius talentus, bet ir jų aktorinius bei choreografinius sugebėjimus.

Solistų vokalinis diapazonas aprėpia daugiau kaip keturias oktavas, balsais artistai perteikia daugybės muzikos instrumentų skambesį. Įdomu ir tai, kad per  koncertus dainuojama daugiau nei dešimčia pasaulio kalbų – anglų, ispanų, prancūzų, italų, vokiečių, rusų, hebrajų, uzbekų, kinų ir kitomis.

Choras yra pelnęs daugelį prestižinių apdovanojimų, ne sykį bendradarbiavo ir su tokiais garsiais atlikėjais kaip Gloria Gaynor, Julio Iglesias, Placido Domingo.

„Mūsų balsai - tai „Haute Couture“ kolekcija”, - teigia choro įkūrėjas ir vadovas Michailas Tureckis.

Video Video Video

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.