Sostinės Pilaitės rajoną sušildys šviesų instaliacijos

Spalį, kai visas Vilnius pripranta prie rudens orų diktuojamo ritmo ir miestiečiai mieliau vakaroja jaukiose kavinėse, baruose ar tiesiog namuose prie televizoriaus, mėgautis šviesos instaliacijomis kviečia tarptautinis šviesų festivalis „Beepositive“. Spalio 19 dieną  nuo 19 val.  Pilaitės rajonas ir vėl  nušvis įvairiausiomis šviesomis ir sudrums nusistovėjusią miegamojo rajono kasdienybę įvairiausiais meniniais performansais. 

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 15, 2013, 1:22 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 3:58 AM

„Renginys kvies žmones pasigrožėti Lietuvos ir užsienio menininkų šviesos instaliacijomis. Visus žiūrovus raginame ateiti  pasipuošusius šviečiančiais ar šviesą atspindinčiais aksesuarais, žibintais ir taip įsitraukti į puikią šviesos šventę!“ – sakė festivalio rengėjas Andrius Ciplijauskas.

Šių metų festivalio naujovė – vietos amatų ir verslų pristatymas miestiečiams. Per festivalį savo instaliaciją  „Šviesos lietus“ pristatys šveicarų duetas Mona Schwitter ir Martinas Fischeris. Siurprizą pateiks vokiečių menininkas Janas Korbesas, festivalį taip pat papuoš per Kultūros naktį pristatyta bei daugybę vilniečių sužavėjusi šviesos instaliacija „Cozy Vilnius“.  Per „Beepositive“ savo šviesos instaliacijas taip pat pristatys ir aukštųjų mokyklų studentai, neformalus susivienijimas „Kultūros savanoriai“,  Pilaitės rajono gyventojai. Šiltą atmosferą kurs gyvi muzikiniai pasirodymai ir karšta arbata.

„Beepositive 2013“ vieta – Pilaitė tarp  senojo Pilaitės kelio  ir Pilaitės prospekto šalia „Beepart“ dirbtuvių.  Renginys nemokamas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.