Po filmo „Vardas tamsoje“ pasirodymo G.Storpirštis lyginamas su legendiniu A.Delonu

Režisierės Agnės Marcinkevičiūtės filmas „Vardas tamsoje“, sukurtas pagal to paties pavadinimo Renatos Šerelytės romaną, jau rodomas šalies kino teatruose. Jį mačiusiems žiūrovams ypač įsiminė puiki vaidyba. Ir tai nenuostabu. Pagrindinius vaidmenis filme atlieka garsūs šalies aktoriai  Neringa Varnelytė, Gintaras Liutkevičius, Elvyra Žebertavičiūtė, Jurgita Jurkutė ir kiti.

Aktorius G.Storpirštis filme "Vardas tamsoje".
Aktorius G.Storpirštis filme "Vardas tamsoje".
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 24, 2013, 2:23 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 9:19 PM

O štai muzikos mokytojo vaidmenį sukūrusį Gediminą Storpirštį „Vardo tamsoje“ ataidai tikriausiai lydės dar ilgai. Anot paties G.Storpirščio, pasiūlymas filmuotis detektyve ir kurti būtent tokį vaidmenį jam pačiam buvo labai netikėtas.

„Jaunų merginų suvedžiotojas, užverbuotas agentas, pagrindinis įtariamasis nužudymo byloje, žodžiu, beveik blogio įsikūnijimas,“ – šypsojosi aktorius.

Tačiau žiūrovų sprendimas buvo priešingas. „Seksualus, paslaptingas, mokantis būti rūpestingas. Tokie vyrai žavi moteris. Nesistebiu, kad mokinukės paskui jį bėgiojo. Kai žiūri į jį ekrane, užmiršti, kad jis „blogiukas“, - po peržiūros sakė viena žiūrovių. Ir pridūrė: „Man jis kažkuo priminė 80-ųjų sekso simbolį Alainą Deloną.“

Viena iš priežasčių, kodėl ekrane pasirodantis G. Storpirštis žavi moteris, yra ir puikus filmo operatoriaus Felikso Abrukausko darbas.

Anot paties aktoriaus, jis buvo sužavėtas F.Abrukausko profesionalumo ir to, kad šiam nėra neįmanomų dalykų. „Jo dėka kino ekrane matomas vaizdas yra tiesiog puikus“, - sakė G.Storpirštis.

Filmą „Vardas tamsoje“ galima pamatyti Vilniaus, Kauno, Marijampolės kino teatruose, o nuo lapkričio 8 d. filmas bus rodomas Panevėžio kino centre „Garsas“.

Filmo anonsas

Daugiau informacijos apie filmą

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.