Filmo “Escaping Sunshine“ kūrėjai klausia: „Už kiek parduotum geriausią draugą?“

Už kiek tu parduotum geriausią draugą?  Į šį klausimą filme „Escaping Sunshine“ (liet. „Pabėgimas iš Saulės miesto“) atsakymo ieško Lietuvoje gyvenantis režisierius iš Danijos  Allanas van O.T. Andersenas.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 8, 2013, 4:52 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 12:24 PM

“Nieko sudėtingiau ir makabriškiau negalime sugalvoti negu tikras gyvenimas. Perskaičiusi tikrais įvykiais paremtą scenarijų supratau, kad štai tas momentas, kai aš privalau kurti jau vaidybinius filmus”, – teigia prodiuserė R.Miškinytė. Filme debiutuoja ir Lietuvos muzikos ir teatro akademijos aktorinio meistriškumo antrakursės – Paulina Taujanskaitė bei Karolina Elžbieta Mikolajūnaitė.

„Mane labiausiai nustebino tai, kad aplinkiniai šiai merginai nepadėjo“, – sako P.Taujanskaitė, vaidinanti pagrindinę veikėją Astą. Aktorė K.E.Mikolajūnaitė savo personažą Ingridą apibūdina kaip gudrią, šaltakraujišką merginą, siekiančią lengvesnio gyvenimo. „Escaping Sunshine“ Justą vaidins „No Theatre“ aktorius Dovydas Stončius. „Iš tikrųjų buvo labai keista istorija pirmą kartą skaitant scenarijų. Tuo metu su teatru viešėjome Lenkijoje, Ščecino mieste. Iki spektaklio pradžios dar buvo likę daug laiko, tad nusprendžiau viešbutyje pasiskaityti scenarijų, o ten „...jie gėrė kavą Ščecino mieste“. Iš pradžių pagalvojau, kokia čia nesąmonė? Įdomus sutapimas“, – sako aktorius. „Escaping Sunshine“ sutiko vaidinti vienas populiariausių Holivude danų aktorių Thure Lindhardtas (2013 m. veiksmo trileris „Greiti ir įsiutę 6”, 2012 m. fantastinė drama „Bizantija”, drama „Keep the Lights On” ir kt.). Th. Lindhardtas atliks Michaelio vaidmenį. Daugiau informacijos Filmo anonsas

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.