M.Vitulskio solinis koncertas - vienintelis šiais metais

Kūrybos namai „Elitaz“ šventiniu laikotarpiu visiems geros muzikos gerbėjams parengė dovaną – koncertų ciklą  „Skambios Lietuvos balso Kalėdos“. Gausiame renginių sąraše – muzikinio projekto „Lietuvos balsas“ finalai kiekvieną gruodžio šeštadienį, gruodžio 23-iąją - solinis tenoro Merūno Vitulskio koncertas, gruodžio 26-ąją – Rūtos Ščiogolevaitės, Violetos Tarasovienės, Rositos Čivilytės, Vaidos Genytės, Julijos Jegorovos ir Neringos Šiaudikytės dainų vakaras, gruodžio 30-ąją savo gerbėjus į išskirtinį koncertą kviečia R.Čivilytė.

Dainininkas M.Vitulskis.
Dainininkas M.Vitulskis.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 5, 2013, 3:59 PM, atnaujinta Feb 19, 2018, 11:21 PM

Vienintelis šiemet solinis M.Vitulskio koncertas – tai reta proga gyvai išgirsti puikiai žinomą, talentingą, pasaulio scenas užkariaujantį atlikėją.

„Džiaugiuosi radęs mažytį tarpą savo nesibaigiančių gastrolių grafike ir galėdamas praleisti akimirkų su savo draugais ir mane ne tik kaip muzikantą, bet ir kaip žmogų mėgstančiais klausytojais. Kartu galėsime mėgautis pasaulyje pripažintomis melodijomis, vakaro svečiai išgirs naujų, negirdėtų dainų“, − pasakojo Merūnas.

Kad koncerto publika išgirs kitokį M.Vitulskį nei yra įpratusi, tikina ir koncerto meno vadovė R.Čivilytė.

„Tai bus visiškai nauja programa. Ir Merūnas bus netradicinis. Šiame koncerte susipins klasikos ir kokybiškos populiariosios muzikos žanrai. Tai bus garsiausių pasaulio kūrinių vakaras, o dainos skambės italų, ispanų, anglų ir lietuvių kalbomis“, − pasakojo koncerto meno vadovė.

Padainuoti duetu Merūnas pakvietė savo mokinius iš „Lietuvos balso“ – Gabrielių Vagelį ir Dagną. M.Vitulskiui ir jo svečiams akompanuos kūrybos namų „Elitaz“ muzikos grupė, vadovaujama Mariaus Leskausko. Specialiai šiam koncertui grupės sudėtis papildyta 14 styginių ansambliu ir pučiamųjų sekcija.

Visi ciklo „Skambios Lietuvos balso Kalėdos“ koncertai vyks sostinės Teatro arenoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.