Kaune - tradicinė juvelyrikos paroda „Žiedai, žiedai...“

Balandžio 25-osios popietę Kaune,

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-04-25 19:15, atnaujinta 2018-02-14 12:00

Kaip teigia parodą rengiantys Lietuvos prabavimo rūmų atstovai, jos tikslas - puoselėti originalius, aukšto meninio lygio Lietuvos juvelyrų - menininkų darbus iš sidabro, aukso, žalvario, gintaro bei įvairių brangakmenių.

Parodoje dalyvaujantys juvelyrai čia turi galimybę diskutuoti apie šiuolaikines kūrybos tendencijas, tarpusavyje dalintis patirtimi, pamatyti kolegų darbus, pasisemti naujų idėjų bei įkvėpimo.

Parodos „Žiedai, žiedai...“ lankytojams tai - išskirtinė proga vienoje vietoje susipažinti su garsiausių šalies juvelyrų vienetiniais kūriniais.

„Šį kartą „Žiedai, žiedai...“ pristatoma tik Lietuvos menininkų kūryba. Kai kurie parodos autoriai, tarp jų gerai žinomas juvelyras Jonas Stromilas bei jaunesnės kartos kūrėjas Rolandas Stelmokas, žada, bendraudami su parodos lankytojais, atskleisti ir kai kurias paslaptis: supažindinti su kūrybiniu procesu, kad kiekvienam taptų aiškiau, kaip gimsta grožis, vadinamas juvelyrika“, - prieš parodos atidarymą naujienų agentūrai ELTA sakė Lietuvos prabavimo rūmų direktorius Eimantas Mitkus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.