Per koncertą – J.Šeduikytės dvasinis apsinuoginimas

Gegužės 25 d. prasideda visą vasarą truksiantis Kairėnų vasaros festivalis Vilniaus universiteto botanikos sode. Vasaros sekmadieniais čia bus surengta dešimt koncertų. Juose pasirodys Evelina Sašenko ir Vygantas su prancūziškų dainų programa, grupė „Kuli family“, Andrius Kaniava ir orkestras, Giedrė Kilčiauskienė su „Džiazo miniatiūromis“, aktoriai Gediminas ir Ainis Storpirščiai bei Saulius ir Jokūbas Bareikiai, Neda Malūnavičiūtė ir „4Tango“, Aktorių trio, Rolandas Kazlas ir draugai, Domantas Razauskas.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 21, 2014, 12:49 PM, atnaujinta Feb 13, 2018, 4:54 PM

Festivalio atidarymo koncerte dalyvaus puikiai Lietuvai pažįstamas šeimos duetas – Jurga Šeduikytė ir Vidas Bareikis. Programoje, pavadintoje „Akustinis koncertas“, jautriu vokalu žavės Jurga, o gitara bei klavišiniais pritariantis Jurgos scenos ir gyvenimo partneris aktorius Vidas Bareikis dainoms suteiks išskirtinio skambesio.

J.Šeduikytė dainos – tarsi kelionė per gyvenimą, potyrius, išgyvenimus, jausmus, derančius su pasakojimais, pasvajojimais. Po tokių koncertų atlikėja jaučiasi apsinuoginusi, nes atvirai pateikia savo jausmus per kūrybą.

J.Šeduikytės ir V.Bareikio koncertas. Gegužės 25 d. 20 val. Vilniaus universiteto botanikos sodas Kairėnuose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.