Vilniaus teatras „Lėlės“ teatras kviečia į vestuves

Šį savaitgalį, gegužės 31 d.,  12 ir 14 val.  Arklių gatvėje Vilniuje vyks neeilinės vestuvės: „Lėlės“ teatro vadovas juokauja, kad sezono pabaigoje nutarta nuolat eksperimentuojančiam ir visada jaunam teatrui subręsti, tad paskutinę gegužės dieną vyks ceremonija, kai savi tuokias...su savais.

Scena iš spektaklio „Voro vestuvės“.
Scena iš spektaklio „Voro vestuvės“.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 30, 2014, 2:53 PM, atnaujinta Feb 13, 2018, 8:55 AM

Šeštadienį Justino Marcinkevičiaus kūrinio „Voro vestuvės“ motyvais spalvingą ir nuotaikingą spektaklį, jau spėjusį užkariauti mažųjų žiūrovų širdis per edukacinį projektą Trakuose, pristatys išskirtinai „Lėlės“ teatro komanda.

„Šįkart – jokių prašalaičių“, – juokiasi spektaklio režisierius ilgametis lėlių teatro kūrėjas Algis Mikutis.

Šįsyk dailininko palete jis dalijosi su teatro meno dirbtuvių vadovu dailininku Martynu Lukošiumi. Spektaklyje vaidina Karolis Algimantas Butvidas ir Almira Grybauskaitė. Vorai ir kiti personažai spektaklyje juda pagal pasitikėjimą seniai pelniusio aktoriaus ir kompozitoriaus Irmanto Jankaičio muzikinę partitūrą.

„Kiekvieno sezono pradžioje pristatome naujus į teatrą pritrauktus žmones, naujas personalijas, jaunuosius kūrėjus... Sezoną norėjome užbaigti su savais – mūsų teatro nuolatiniais kūrėjais ir mūsų teatro nuolatiniais žiūrovais“ – teigia „Lėlės“ teatro vadovas Juozas Marcinkevičius ir kviečia į premjerą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.