Kristupo vasaros festivalis skelbia nuolaidų savaitę

Artėjantis Kristupo vasaros festivalis šiemet paruošė ne tik ypač gaivią, egzotiniais prieskoniais pagardintą programą, bet ir nepamiršo tradicinės akcijos „Šluok, kiek gali“: birželio 10–15 dienomis bilietus į visus Kristupo vasaros festivalio koncertus bilietai.lt kasose ir tinklalapyje www.bilietai.lt  galima įsigyti net su 40 procentų nuolaida!

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 10, 2014, 2:13 PM, atnaujinta Feb 13, 2018, 12:14 AM

Akcija taikoma visiems be išimties Kristupo vasaros festivalio koncertams – tiek muzikiniams piknikams, tiek svečių iš užsienio pasirodymams, tiek garsiausiems Lietuvos atlikėjų koncertams. 

„Tai puiki proga įsigyti bilietus į geriausius koncertus. Kvieskite draugus, pasirinkite patogiausias vietas ir mėgaukitės nuostabia muzika!“ – ragina festivalio rengėjai.

Šiemet Kristupo vasaros festivalis, švenčiantis savo 20-metį, kviečia keliauti aplink pasaulį su muzika. Per du vasaros mėnesius klausytojai galės aplankyti legendomis apipintą Rumuniją, draugiškumu ir nuostabiais balsais garsėjančią Gruziją, aistringais šokių ritmais viliojančią Ispaniją, aštriais pipiriukais masinančią Čilę, Rytų skonių kupiną Alžyrą. Tai tik kelios kryptys iš turtingo koncertų žemėlapio.

Rengėjai nepamiršo ir nuostabiausių Lietuvos kampelių – muzikos klausytis bus galima paskendus tarp žiedų Vilniaus universiteto Botanikos sode,  Šešuolėlių ar Taujėnų dvare.

JGidais taps tokie muzikai kaip Martynas Levickis (akordeono virtuozas), Rafaelis Cortesas (vienas garsiausių flamenko gitaristų, grojęs su pačiu Paco de Lucia), Njabulo Madlala (nepaprasto grožio baritonas),  „Kroke“ (fenomenalus klezmerių trio), Vincentas Peirani (geriausias 2013-ųjų Prancūzijos džiazo muzikantas), Aga Zaryan (Lenkijos džiazo deivė), Cristobalis Rey (Čilės nacionalinis pasididžiavimas) ir daugelis kitų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.