Vidas Bareikis leisis į vienos nakties nuotykį

Birželio 20-ąją per Kultūros naktį aktorius, režisierius ir muzikantas Vidas Bareikis visiems savo kūrybos gerbėjams rengia netikėtumą.

Dažniausiai vienas koncertuojantis V.Bareikis per Kultūros naktį pasirodys su trimis vokalistėmis.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Dažniausiai vienas koncertuojantis V.Bareikis per Kultūros naktį pasirodys su trimis vokalistėmis.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 18, 2014, 10:59 AM, atnaujinta Feb 12, 2018, 5:59 PM

Vos prieš porą mėnesių išleidęs antrąjį solinį albumą „Žmogus, bet šuo“, šį kartą V.Bareikis  pristatys programą, sustiprintą naujais grupės nariais, o tiksliau – trimis merginomis, kurios bemiegę Kultūros naktį kartu su Vidu padarys dar trankesnę ir muzikalesnę.

„Pristatęs naująjį albumą jau surengiau daug solinių koncertų, kuriuose dažniausiai groju vienas ir galiu sau leisti didelę improvizacinę laisvę. Manau, būtent tai mano koncertus ir daro artimus ir kai kuo išskirtinius. Tačiau dabar užsinorėjau dainoms suteikti daugiau muzikalumo. Labai smagu repetuoti ir iš naujo atrasti jau žinomus kūrinius. Džiaugiuosi savo naujosiomis scenos partnerėmis. Tikiuosi šis vienos nakties nuotykis nebus vienkartinis“, – sakė V.Bareikis.

Režisierius, muzikantas, aktorius V.Bareikis šiuo metu yra vienas aktyviausių jaunosios kartos meno kūrėjų. Jis ne tik išleido jau du solinius albumus, yra grupės „Suicide DJs“ narys, bet ir vadovauja teatro judėjimui „No theatre“.

Visiems gerai pažįstamos dainos „Super Mario“, „Sėdau“, „Žmogus, bet šuo“, „Trys Kanados“ ir kt. naujai suskambės jau  penktadienio naktį. Birželio 20 d. 23 val. Vilniaus „Menų spaustuvėje“ (Šiltadaržio g. 6) V.Bareikis ir jo naujoji vienos nakties grupė gerbėjams ruošia įspūdingą pasirodymą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.