Lietuvoje – du nemokami vaikų choro iš Honkongo koncertai

Rugpjūčio 11 d., pirmadienį, Šv.Kotrynos bažnyčioje Vilniuje intelektualios muzikos gerbėjai kviečiami apsilankyti nemokamame vaikų choro iš Honkongo koncerte. Tačiau prieš tai, rugpjūčio 8 d., choras pasirodys pajūryje – Kretingos kultūros centre, irgi nemokamai.

Kolektyvasi š Honkongo surengs 2 nemokamus koncertus Lietuvoje.<br>Rengėjų nuotr.
Kolektyvasi š Honkongo surengs 2 nemokamus koncertus Lietuvoje.<br>Rengėjų nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-08-06 19:26, atnaujinta 2018-02-11 12:21

„Yip’s“ vaikų choras yra neoficialus Honkongo kultūros ambasadorius visame pasaulyje, geriausiai atspindintis šio krašto tradicijas ne tik kultūroje, bet ir šeimoje – juk vaikai yra juos supančios aplinkos veidrodis“, – sakė „Yip’s“ choro įkūrėjas Yip Wai-hong.

Per daugiau nei 30 metų veiklos šokiam ir muzikai gabūs „Yip’s“ vaikai koncertavo daugiau nei 80 skirtingų miestų visuose žemynuose, balsų darna užpildydami prestižines koncertų sales.

Jie nuolat keliauja po pasaulį ir jų repertuaras neapsiriboja tik klasika, o apima šiuolaikinius pasaulietinius, džiazo bei religinius kūrinius. Taip pat svečių iš Azijos koncertus Vilniuje ir Kretingoje papildys šokiai ir įspūdingi vaikų kostiumai.

Gražūs ir jautrūs „Yip’s“ choro veikalai spinduliuoja ramybe, sakralumu ir aukštu muzikavimo lygiu. Visa tai tik dar labiau išaukštins Šv. Kotrynos bažnyčios akustiką ir atmosferą, o poilsiautojus pajūryje nuteiks šviesiam savaitgaliui.

Hongkongo chore dainuojantys ir šokantys vaikai kaskart susilaukia dėmesio, muzikologų palankumo ir chorą aukštinančių recenzijų pasaulio žiniasklaidos puslapiuose.
 Pasirodymai vyks:

* Rugpjūčio 8 d. 18.30 val. Kretingos kultūros centre

* Rugpjūčio 11 d. 19 val. Šv.Kotrynos bažnyčioje, Vilniuje

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.