Druskininkų teatro festivalis ištrūko iš uždarų erdvių

Tarptautinis R.Tumino teatrų festivalis įgauna vis naujų spalvų. Į Druskininkus atvyko spalvingas ir žaismingas Klaipdėdos jaunimo teatro aktorių būrys ir su režisieriumi Valentinu Masalskiu parodė du įspūdingus muzikos ir judesio spektaklius: „Kopėčios“ ir „Batai“.

Prie „Druskonio“ ežero buvo parodytas V.Masalskio režisuostas spektaklis „Kopėčios“.<br>Rengėjų nuotr.
Prie „Druskonio“ ežero buvo parodytas V.Masalskio režisuostas spektaklis „Kopėčios“.<br>Rengėjų nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 7, 2014, 2:21 PM, atnaujinta Feb 11, 2018, 11:58 AM

Po atviru dangumi prie „Druskonio“ ežero parodytas spektaklis „Kopėčios“ – tai festivalio rengėjų dovana miesto gyventojams ir svečiams, kurie turėjo galimybę pasimėgauti originaliai atliekamų lietuvių liaudies dainų motyvais ir muzikos ritmais.

Naudodami kopėčias aktoriai metaforiškai pasakojo savo siekį pakilti virš kasdienybės ir susirinkusiems turbūt praskaidrino kasdienybę. Druskininkuose vykstantis teatro festivalis „Vasara 2014“ penktadienį ir šeštadienį parodys dviejų režisierių – Olgos Lapinos ir Gabrielės Tuminaitės - spaktaklius.

Festivalio rengėjai kviečia į Vilniaus mažojo teatro spektaklius: rugpjūčio 8 d. į O.Lapinos režisuotą spektaklį „Brangusis atrakcionų parko dėde!”, o rugpjūčio 9 d. – į Gabrielės Tuminaitės spektaklį „Dėdės ir dėdienės“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.