Užupyje – dailininkų iš Indonezijos paroda

Penktadienį, rugpjūčio 8 d. 17 val., Užupio meno inkubatoriaus „Galeroje“ savo darbus pristatys dailininkai iš Indonezijos. Iš Centrinės Javos, Semarango miesto kilę Debronzes ir Rudy Murdocko šiuo metu yra Užupio meno inkubatoriaus rezidentai.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-08-07 14:05, atnaujinta 2018-02-11 11:58

Pieštuku atlikti Debronzes darbai pasižymi „phantasm-imaginary-disfigurement“ stilistika, o „nepriklausomas protestuotojas“ Rudy savo kūriniams naudoja įvairias technikas – koliažus, grafiką, tapybą. Abu menininkai savo darbuose jungia elementus iš realaus, sapnų bei fantazijų pasaulių ir suteikia jiems vizualią išraišką.

Kartu augę dailininkai yra geri draugai ir bendraminčiai. Abu jie – grupės „Iron Maiden“ gerbėjai, patys groja ekstremalaus metalo grupėse, kuria plakatus bei albumų dizainą alternatyvios muzikos grupėms Indonezijoje, kitose Pietryčių Azijos šalyse, Šiaurės Amerikoje bei Europoje. Lietuvoje šie menininkai vieši nuo birželio mėnesio, kai Užupyje vyko festivalis „Anima Mundi“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.