Kairėnų vasaros festivalyje R. Kazlas trauks arijas ir giesmes

Vienas baigiamųjų Kairėnų vasaros festivalio koncertų rugpjūčio pabaigoje taps neeilinis ne vien dėl to, kad jame skambės negirdėtos dainos, o dėl to, kad jas atliks vienas garsiausių Lietuvos aktorių Rolandas Kazlas. Savo autorinių dainų programą „Dainapjūte“ pavadinęs aktorius sako, kad rugpjūtis – geriausias laikas pristatyti per vasarą nuveiktus darbus. Kartu su savo kūrybos pakeleiviais, gyvo garso grupe, maestro ruošia dainuojamosios poezijos dainų kupiną koncertą.

R.Kazlas savo autorinių dainų programą pavadino „Dainapjūte“.
R.Kazlas savo autorinių dainų programą pavadino „Dainapjūte“.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 20, 2014, 8:51 PM, atnaujinta Jan 13, 2018, 7:17 PM

Garsus aktorius ir režisierius, bet negarsus dainininkas, visai negirdėtas kompozitorius ir poetas R.Kazlas dainuoja ir gieda savo, pusiau savo ir visai ne savo dainas, arijas ir giesmes. Pats tai įvardija labiau arijomis iš savo gyvenimo dainų operos. Jei atsiranda norinčių ir galinčių tai klausyti – aplanko malonus jausmas. Tad aktorius mielai kviečia apsilankyti Kairėnų vasaros festivalyje, kuriame bus dainuojama tyliau ir garsiau, iš širdies ir galvos srities.

Paklaustas, kodėl dainuoja, garsus aktorius ir režisierius, bet ne dainininkas ir poetas atsakė: „Man buvo liepta „organizaktorių“. O gal Organizaktoriaus? Žodžiu to, kuris organizuoja visus aktorius. Bardu savęs nelaikau ir niekas manęs nelaiko, tad gal esu bardaktorius. Su manim koncertuoti kol kas sutiko aktorė Jonė Dambrauskaitė (klavišiniai) ir akordeono maestro Genadijus Savkovas, Mindaugas Ancevičius (gitara) ir Andrius Daugirdas (bosinė gitara). Gal dar bus ir daugiau drąsių, muzikuojančių žmonių... Bet kokiu atveju jie – mano pakeleiviai. Jei bus ir klausiančių pakeleivių, man bus daug įdomiau dainuoti“, – teigia „Dainapjūtės“ atlikėjas R.Kazlas.

Susitikimas su R.Kazlu ir „Pakeleiviais“ Kairėnų vasaros festivalyje – rugpjūčio 24 d. 19 val. VU botanikos sode.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.