Naktį iš šeštadienio į sekmadienį kauniečiai nemiegos

Pirmąjį rugsėjo savaitgalį iš šeštadienio į sekmadienį Kauno centre rengiamas miestui svarbiausias nekomercinis kultūros vakaras „Kultūra ir aš“ („Kauno naktys“). Jis truks visą naktį nuo 19 iki 5 val. ryto.

Į kultūros renginius Kaunas kvies naktį.<br>A.Bazdžiaus nuotr.
Į kultūros renginius Kaunas kvies naktį.<br>A.Bazdžiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 5, 2014, 6:10 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 5:53 PM

Lankytojai nemokamai išvys daugybę meninių pasirodymų, galės dalyvauti kūrybinėse dirbtuvėse ir susitikime-ekskursijoje „Pasivaikščiojimas su architektais po „Žalgirio“ arenos iškilimo paslaptis“. O kad renginio svečiai visą naktį nepavargtų nuo gerų įspūdžių, juos renginio organizatorių – visuomeninės savanoriškos jaunimo organizacijos „Idėja Kaunui“ –  savanoriai nemokamai vaišins arbata, kava ir karštu šokoladu. Tiesa, norintiesiems pasmaguriauti karštu šokoladu reikės turėti bananą ar kokį kitą vaisių, ant kurio bus užpilamas karštas šokoladas

Renginio lankytojai išvys įvairių performansų, instaliacijų, Kazio Binkio teatro ir Kauno valstybinio lėlių teatro spektaklius, šokių mokyklų „Kairo žvaigždė“ ir „Sultana“ pilvo šokius, pučiamųjų instrumentų orkestro „Ąžuolynas“, rokerio, saksofonininko ir akordeonininkų bei dainuojamosios poezijos ir ugnies šou pasirodymus.

Bus galima dalyvauti atvirose keramikos ir stiklo, tapybos ant vandens, didžiųjų muilo burbulų kūrybinėse dirbtuvės, stalo futbolo turnyre, šokių aikštelėje šokti lindyhopo ritmu, pasižvalgyti po  BlusTurgį. O kad kultūros naktis neišvargintų nuo gerų įspūdžių, viename didžiausių  INIT televizijos lauko kino ekranų bus rodomi animaciniai filmai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.