Norintieji išvysti aktorių J. Budraitį Gruzijoje netilpo į salę

Režisieriaus Oskaro Koršunovo spektakliui „Paskutinė Krepo juosta“ gastroliuojant Gruzijoje susidarė įspūdis, kad aktorių Juozą Budraitį pažįsta visi: gatvėje, oro uoste, restorane, viešbutyje, teatre. Antai  teatro budėtojas nedrąsiai priėjo pasisveikinti ir paprašyti autografo. Spektaklio pristatymas perpildytoje salėje Tarptautinio Tbilisio teatro festivalio metu tik dar kartą tai įrodė.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 3, 2014, 2:07 PM, atnaujinta Jan 28, 2018, 5:28 PM

Dėl niekaip nesutelpančių bei vis į salę besibraunančių žiūrovų spektaklis vėlavo kone pusvalandį. Jam prasidėjus salė buvo sausakimša, o dalis likusių už durų vis bandė patekti į vidų.

„Jau net nepamenu, kada ištirpo bilietai į „Paskutinę Krepo juostą“, – prasitarė viena Kote Marjanišvili teatro, kuriame vyko spektaklis, darbuotojų.

Tarp publikos buvo ir geras J.Budraičio draugas, gruzinų kino režisierius Rezo Esadzė.

Pasibaigus spektakliui režisierių O.Koršunovą ir aktorių J.Budraitį užplūdo žiniasklaidos atstovai. Į eilę prie užkulisių rikiavosi žurnalistai, fotografai, operatoriai.

Spektaklio kūrybinė grupė susitiko su Lietuvos ambasadoriumi Gruzijoje Jonu Paslausku  ir ambasados darbuotojais, prisidedančiais prie Lietuvos menininkų pristatymo Gruzijoje.

OKT/Vilniaus miesto teatras ne pirmą kartą dalyvavo Tbilisyje rengiamame tarptautiniame teatro festivalyje. Per pastaruosius šešerius metus čia parodyti keturi režisieriaus O.Koršunovo spektakliai: „Vasarvidžio nakties sapnas“, „Įstabioji ir graudžioji Romeo ir Džuljetos istorija“, „Hamletas“ bei šiemet – „Paskutinė Krepo juosta“.

„Pamačiau visiškai kitą miestą“, – sparčiai besikeičianti Gruzijos sostinė maloniai nustebino režisierių O.Koršunovą, pastarąjį kartą Tbilisyje viešėjusį prieš šešerius metus.

„Paskutinė Krepo juosta“ po gastrolių sugrįžta į Vilnių, kur bus rodoma jau spalio 16 dieną. Tai vienintelė galimybė pamatyti spektaklį šiais metais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.