Lrytas.lt biblioteka: Minnie Gastel. „Versace legenda“

Aš esu siuvėjas, moteriškų drabužių siuvėjas. Kai pirmą kartą iš Kalabrijos Redžo atvykau į Milaną, turėjau pamiršti viską, ko išmokau iš mamos, nes čia radau kitą stilių, kitas technikas. Bet vėliau palengva suvokiau, kad tai, ko ji mane išmokė, yra gerai. Supratau, jog tikras meistras yra amatininkas.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 5, 2014, 1:12 PM, atnaujinta Jan 28, 2018, 1:42 PM

Mane ima juokas, kai dizaineriai sako, kad jie nėra moteriškų drabužių siuvėjai, apskritai nėra siuvėjai. Žinoma, žvilgtelėjus į jų aprangą tai akivaizdu. Mano galva, tikras meistras yra tas, kuris viską kuria savo rankomis. Todėl dizaineris privalo būti siuvėjas. Gianni Versace

Gianni Versace buvo ypatinga asmenybė. Iš Kalabrijos Redžo kilęs ambicingas jaunuolis, kupinas ryžto ir nepaprasto talento, sukūrė milijoninę mados imperiją.

Neblėstančia žvaigžde tapęs Gianni Versace domėjosi istorija, kultūra ir antika. Pomėgių mozaiką jis perteikė savo kurtais apdarais, kuriuos išdidžiai dėvėjo tokios garsenybės kaip Eltonas Johnas, princesė Diana, Elizabeth Hurley ir daugybė kitų. Versace vardas visada siejamas su gražiomis moterimis ir prabangiu gyvenimo būdu.

Knygoje išsamiai aprašomas mados guru asmeninis gyvenimas, būdo bruožai ir savybės, padėjusios pasiekti pasaulinę šlovę, bei tragiškos mirties aplinkybės. Detaliai atskleidžiami jo santykiai su mylimuoju, broliu ir seserimi, kurie vis dar puoselėja „Versace“ legendą.

Versace legenda / Minnie Gastel ; iš anglų kalbos vertė Vida Bėkštienė. – Vilnius : Sofoklis, 2014. – 252 p.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.