Atšaukiamas miuziklas. Į „Pranašą“ parduota per mažai bilietų

Miuziklo „Pranašas. Degančios rankos“ rengėjai informuoja, kad dėl mažesnio nei planuota žiūrovų susidomėjimo atšaukiamas planuotas renginys lapkričio 6 dieną Vilniuje, Rusų dramos teatre.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 5, 2014, 10:18 AM, atnaujinta Jan 22, 2018, 6:55 AM

„Suprantame, kad Vilniaus publikai kaip kūrėjai dar nesame žinomi ir sunku konkuruoti su gausiais sostinės renginiais. Tačiau tikėjome ir tikime, kad toks reginys, kokį parengėme, yra vertas didžiausių Lietuvos koncertinių salių. Dėl to neatsisakome planų savo miuziklą sostinės publikai parodyti ateityje“, – sakė Vaiva Kirstukienė, Rokiškio kultūros centro direktorės pavaduotoja kultūrinei veiklai.

Miuziklą „Pranašas. Degančios rankos“ spalio 26 dieną pamatė Rokiškio kultūros mylėtojai. Tai net 26 poetinės esė apie svarbiausius žmogaus gyvenimo klausimus – meilę, mirtį, tikėjimą, laisvę, darbą. Pagrindinius vaidmenis miuzikle atlieka pripažinti šalies roko atlikėjai Povilas Meškėla, Vladas Kovaliovas, jiems talkina jaunieji vokalistai Tadas Juodsnukis ir Simona Savickaitė ir per 70 artistų: muzikantų, vokalo ansamblio atlikėjų ir šokėjų, kurių dauguma – rokiškėnai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.