Gruzijoje atidaryta R. Dichavičiaus fotografijų paroda „Vizijos“

Gruzijos sostinėje

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 8, 2014, 1:13 PM, atnaujinta Jan 22, 2018, 12:09 AM

Parodą atidarė ir menininką pasveikino Lietuvos nepaprastasis ir įgaliotasis ambasadorius Gruzijoje Jonas Paslauskas. Tarp gausiai susirinkusių atidarymo svečių buvo garsūs Gruzijos menininkai, iškilios mokslo, kultūros asmenybės, Gruzijos lietuvių bendruomenės „Rūta“ nariai, Gruzijos technikos universiteto lietuvių kalbos ir kultūros centro studentai.

R. Dichavičių maloniai nustebino susitikimas su žinomais Gruzijos menininkais - fotografu Guramu Cibachašviliu ir skulptoriumi Iraklijumi Culadze, kurie lankėsi jo parodoje „Žiedai tarp žiedų“, vykusioje Tbilisyje prieš... 25-erius metus.

R. Dichavičius pakviestas surengti meistriškumo paskaitą Gruzijos dailės akademijos studentams. Savo patirtimi menininkas dalysis ir fotografijos mokykloje „MD Workshop“, kur vyks meistriškumo pamokos.

Iš Tbilisio R. Dichavičiaus paroda „Vizijos“ keliaus į Kutaisį, ten taip pat numatytas lietuvių menininko kūrybos vakaras.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.