Kultūros naktis jau skelbia idėjų aukcioną

Vienos nakties kultūros ir meno festivalis Kultūros naktis, ateinančiais metais vyksiantis naktį iš birželio 19 į 20-ąją, pradeda rengti  programą ir kviečia prisidėti menininkus bei kultūros įstaigas, o visus vilniečius  siūlyti savo idėjas. 

Šokio teatro „Aura“ programa Kultūros naktyje.
Šokio teatro „Aura“ programa Kultūros naktyje.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-11-14 16:40, atnaujinta 2018-01-21 11:16

„Kultūros naktis – puiki vieta tiek jauniems menininkams, tiek profesionalams parodyti savo geriausius sumanymus Vilniaus  gyventojams ir svečiams. Šiais metais registruoti paraiškas pradėjome anksčiau nei įprastai, nes norime parengti dar geresnę ir įdomesnę festivalio programą. Raginame menininkus neatidėti savo idėjų bei pasirengimo paskutinei dienai“,– sako Kultūros nakties sumanytoja Daina Urbanavičienė.

Pasiūlyti projektą ir dalyvauti Kultūros naktyje paprasta: paskelbus projektų priėmimo datą, menininkai ir organizacijos kviečiami pateikti paraiškas su trumpais, tačiau aiškiais aprašymais, vizualizacijomis ir kita svarbia informacija. Pasibaigus paraiškų pateikimo terminui, festivalio rengėjai peržiūri visas gautas paraiškas, vertina jų novatoriškumą bei galimybes siūlomą projektą įgyvendinti. Rengdami programą ir vertindami projektus festivalio rengėjai pasilieka teisę atsisakyti pasikartojančių ir neaktualių, žiūrovų dėmesio nesusilaukusių projektų, taip pat idėjų, kurios bus sunkiai įgyvendinamos. Paskelbus atrinktus projektus, toliau tiesiogiai bendraujama su projektų iniciatoriais derinant vietas, laiką, padedant įgyvendinti jų numatytas idėjas. Vienos nakties festivalio rengėjai šiais metais ypač laukia pasiūlymų dėl gatvės meno projektų ir pasirodymų, meninių ir šviesos instaliacijų bei kūrybinių dirbtuvių ir projektų netradicinėse miesto erdvėse.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.