Kultūros metus Vilniuje pradės rusų baleto žvaigždės

2015-ųjų meno žvaigždžių paradą Lietuvos sostinėje pradės „All Stars Ballet“ meistrai iš Sankt Peterburgo Michailo teatro. Vasario 13-ąją jie koncertuos Teatro arenoje.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 1, 2014, 1:00 PM, atnaujinta Nov 1, 2022, 12:49 PM

Neseniai gastroliuodama didžiausiuose JAV miestuose ši trupė nustebino ne tik publiką, bet ir žurnalistus. „Tai magiška, aistringa, romantiška, virtuoziška baleto revoliucija, kokios Niujorke seniai nematėme“ – stebėjosi rusų šokėjais „New York Times“ apžvalgininkas Brianas Siebertas.

Dėl solistų užimtumo pasaulio scenose retai pavyksta visus juos suburti viename koncerte. Tačiau Marijos ir Michailo teatrų jaunosios žvaigždės Oksanos Bondarevos iniciatyva rinktinės Sankt Peterburgo baleto pajėgos atvyks į Vilnių su ypatinga programa.

Artistai teatro arenoje atliks romantiškiausias klasikinio baleto scenas iš „Korsaro“, „Silfidės“, „Karmen“, „Šecherezados“, „Gulbių ežero“, „Don Kichoto“, „Spragtuko “ ir kitų baletų.

Anot organizatorių, tai bus šventė ne tik baleto mėgėjams, bet ir puiki proga atšvęsti Teatro arenoje Šv.Valentino dieną.

Šventinis „All Stars Ballet“ koncertas Vilniuje, Teatro arenoje vyks vasario 13 d., 19 val.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.