Lrytas.lt biblioteka: Vytautas V. Landsbergis. „Pūkis ir šarka”

Knygelėje „Pūkis ir šarka“ mažasis lapiukas supranta, kad susidraugauti galima padedant kitiems. Atnešęs karvutės pieno susižeidusiai Šarkai, lapiukas tampa jos draugu. Puikūs, visą lapą dengiantys piešiniai traukia mažųjų skaitytojų akį. Tekstas parašytas didžiosiomis raidėmis, todėl knyga puikiai tinka ir pradedantiems skaitytojams.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 3, 2014, 11:06 AM, atnaujinta Jan 20, 2018, 2:12 AM

„Pūkio pasakos“ – tai knygelės 2-5 metų vaikams, kuriose paprasta ir linksma forma pasakojama apie mažylio lapiuko pasaulio pažinimą, draugus, pramogas, skaudžias ir linksmas gyvenimo pamokas.

Pirmąją serijos knygelę „Iš kur atsirado Pūkis?“ jau įvertino ir į savo 2014 m. geriausių knygų katalogą įtraukė Tarptautinė Jaunimo Biblioteka (Internationale Jugenbibliothek, White Ravens Catalogue). Ši knygelė taip pat buvo įtraukta į 2014 m. geriausių lietuviškų vaikiškų knygų katalogą, skirtą Bolonijos knygų mugei. „Pūkio pasakas“ iliustruoja dailininkė Dalia Karpavičiūtė.

Vytautas V. Landsbergis, „Pūkis ir šarka“. Dailininkė Dalia Karpavičiūtė. Leidykla „Dominicus Lituanus“, Vilnius, 2014.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.