Šokėjų „Maži stebuklai“ – mažiems smalsiems vaikams

Šokio teatras „Dansema“ gruodžio 21 dieną 11.00 val. ir 17.00 val. „Menų spaustuvėje“ kviečia į premjerą – šiuolaikinio šokio spektaklį „MAŽI STEBUKLAI“, skirtą 2–5 metų vaikams. Choreografė Birutė Banevičiūtė su šokėjais Giedre Subotinaite, Agne Ramanauskaite, Mantu Stabačinsku ir kompozitore Rita Mačiliūnaite savaip interpretuoja ir žmogaus, stebuklingus virsmus. Nuotaikingais šokio judesiais vaikams pasakojama kaip iš mažo ląstelių gumulėlio – ikriuko, kiaušinio, kirmėlytės ar sėklos atsiranda kvapni gėlė, margaspalvis drugelis, žalia varlė, galingais sparnais plasnojantis erelis ar nerangus pingvinas, linksmas ir smalsus žmogus.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 20, 2014, 4:31 PM, atnaujinta Jan 18, 2018, 5:25 PM

„Maži stebuklai“ – tai jau aštuntas „Dansemos“ spektaklis mažiesiems žiūrovams nuo 2007 metų, kai teatras pirmasis Lietuvoje pradėjo kurti šiuolaikinio šokio spektaklius vaikams ir jaunimui, kurie aplankė daugelį Lietuvos miestų ir miestelių, su pasisekimu pasirodė Kroatijoje, Belgijoje, Olandijoje, Vokietijoje, Palestinoje, JAV.

Neseniai B. Banevičiūtės šokio spektaklis 0–3 metų vaikams „Mozaika“ grįžo iš gastrolių Vašingtone, kur dalyvavo didžiausiame vaikams skirtų scenos menų festivalyje „Kids Euro Festival“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ką rodo Lietuvoje vykstančios karinės pratybos?