„Keistuolių teatre“ dar viena premjera – devyni „Persikūnijimai“

„Keistuolių teatras“ pristatė dar vieną šio 27-ojo sezono premjerą suaugusiems – pagal Vytauto V. Landsbergio šeštąją poezijos knygą pastatytą spektaklį „Persikūnijimai“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrt.lt

Jan 14, 2015, 1:30 PM, atnaujinta Jan 16, 2018, 3:15 AM

Šis spektaklis kviečia žiūrovus tarsi į savotišką trumpametražių vaizduotės filmų seansą, lyg į savotišką sapnų mozaiką, kur žaidžiama su atmintimi, persikūnijant į įvairius personažus, keliaujant per atpažįstamus gyvenimus, siužetus, laikmečius, vietoves ir situacijas, teigiama teatro pranešime spaudai.

Spektaklyje labai svarbus garso takelis, kuris aktorių pagalba kuriamas čia ir dabar spektaklio metu.

„Jeigu kada svajojote susapnuoti tą patį sapną ne vieni ir šokinėti bei keliauti per kitų mintis ir sapnus, šis spektaklis gali priartinti Jus prie šios galimybės išsipildymo“, – teigiama teatro pranešime.

Spektaklio kūrybinę grupę sudaro režisierius ir scenarijaus autorius – Vytautas V. Landsbergis, scenografė, lėlininkė – Paulina Nešukaitytė ir „Keistuolių teatro“ ir teatro laboratorijos „Atviras ratas“ aktoriai Judita Urnikytė, Justas Tertelis, Vytautas Leistrumas, kuris yra ir šio spektaklio kompozitorius. Taip pat aktorių gretose žiūrovai išvys naują veidą Keistuolių teatro scenoje – aktorių ir grupės „Neteisėtai padaryti“ narį Roką Petrauską.

Artimiausiu metu šią sezono premjerą galima išvysti sausio 22 ir 23 dienomis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.