Artūro Noviko jubiliejus – kartu su mokiniais

Trečiadienio vakarą Nacionalinės filharmonijos Didžiojoje salėje Vilniuje – koncertas „A cappella šventė su Artūru Noviku“.

A.Novikas neatsiejamas nuo savo mokinių ansamblio „Jazz Island“.
A.Novikas neatsiejamas nuo savo mokinių ansamblio „Jazz Island“.
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Feb 9, 2015, 2:47 PM, atnaujinta Jan 13, 2018, 5:23 PM

Profesionalumas, tik gyvas garsas, subtilumas ir daug įdėto darbo – toks 50-mečio sulaukusio dainininko, kompozitoriaus ir aranžuotojo, pedagogo A.Noviko požiūris į muziką. Daugiabalsiškumas ir a cappella – jo vizitinė kortelė.

A.Novikas neatsiejamas nuo savo mokinių ansamblio „Jazz Island“. Nors ansamblis gyvuoja daug metų ir šie jaunuoliai – jau septinta kolektyvo karta, jie yra pirmieji, kuriuos A.Novikas kaip mokytojas išsiugdė nuo mažens.

Dainuodami itin sunkiai įvaldomą, bet lengvai skambantį a cappella repertuarą, aranžuotą jų mokytojo, jaunuoliai stebina Lietuvos ir užsienio publiką, laimi prestižinius apdovanojimus svarbiausiuose pasaulio vokaliniuose konkursuose.

Į eksperimentus su šiais jaunais muzikais ners ir scenos grandai – Lietuvos nacionalinės premijos laureatas Čiurlionio kvartetas. Koncertuodamas su „Jazz Island“ jis jau apkeliavo visą Lietuvą, o šįkart lietuvių liaudies dainų, klasikos, džiazo standartų bei populiarių lietuvių kompozitorių melodijų šventė ateis ir į Nacionalinę filharmoniją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.