R. Kazlas koncertuose beveik nekalbės, daugiau liūdnai tylės

Geros muzikos ekspertai „Bardai LT“ kovo mėn. 17 d. 18 val. pirmąkart Šiaulių koncertinėje įstaigoje „Saulė“ pristatys šiauliečiams dar nerėgėtą įvykį, nes čia atvyks nedainininkas, nekompozitorius, nepoetas, nemuzikantas ir nekeistuolis, bet vis tik – Rolandas Kazlas ir jo kūrybinio kelio Pakeleiviai, kurie dainuos ir gros savo, pusiau savo ir visai ne savo dainas.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 13, 2015, 12:39 PM, atnaujinta Jan 10, 2018, 2:00 PM

Kovo mėn. 18 d. 18 val. Panevėžio muzikiniame teatre R.Kazlas kartu su savo kūrybos Pakeleiviais grįš į muzikinį teatrą. Didelio susidomėjimo susilaukęs koncertas klausytojų pageidavimų bus surengtas trečiąkart. Geros muzikos ekspertai „Bardai LT" teigia, jog šio menininko koncertai kaskart vienas už kitą geresni, juk tai – Rolandas Kazlas.

Koncertuosiantis artistas norėtų įsitikinti, ar bus tokių keistuolių, norinčių tai klausyti ir perkančių įspūdingai nepigų bilietą šildymo sezonui dar nepasibaigus.

Koncerte bus beveik nekalbama, daugiau liūdnai tylima arba dainuojama lietuvių, anglų, prancūzų, tadžikų ir vėl lietuvių kalbomis.

Kodėl programa vadinasi „Dainų šilelis“? – informacija organizatoriams neprieinama.

Koncerto trukmė priklausys nuo klausytojų nuotaikos ir nuo to, kiek laiko bus klaidžiojama po šilelį su dainomis.

R.Kazlas, paklaustas, ar eitų į savo koncertą Panevėžyje, sakytų – NE!, nes jau du kartus buvo. Tačiau artistas atvyksta ir bandys dar kartą dainuoti šiame mieste.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.