B.Grebenščikovo ir „Akvarium“ koncerte Vilniuje sužydės medis

Apie šį išskirtinį žmogų (BG) ir neabejotinai nepakartojamą jo grupę galima būtų daug pasakoti ir dar daugiau... gražiai tylėti. (Prašome nepainioti su nutylėjimu!). Pakanka tik garsiai ar mintyse ištarti: „Borisas Grebenščikovas. Grupė „Akvarium“... Ir sieloje bei visame kūne pasklinda paslaptinga palaima! Širdyje tampa šviesiau ir šilčiau!

B.Grebenščikovas – grupės „Akvarium“, turinčios daug gerbėjų Lietuvoje, lyderis.
B.Grebenščikovas – grupės „Akvarium“, turinčios daug gerbėjų Lietuvoje, lyderis.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 22, 2015, 9:23 PM, atnaujinta Jan 6, 2018, 4:15 AM

Balandžio 29-ąją Vilniaus „Forum Palace“ – B.Grebenščikovo ir grupės „Akvarium“ koncertas. Naujoje programoje „Abordaž“ BG ir jo kūrybos bendraminčiai subtiliai atliks dainas iš bemaž stipriausio ir giliausią pėdsaką širdyje paliekančio B.Grebenščikovo albumo „Druska“, taip pat daug senų dainų, kurios papildo jausmingiausių žmonijos dainų paveldą.

Borisas – nenustygstanti asmenybė. Šiandien jis Vilniuje, rytoj – Sankt Peterburge, po kelių dienų jau garsioje studijoje įrašinėja muziką su pasaulyje vertinamais muzikantais, kurie jaučiasi tiesiog užburti nepažįstamos kalbos, stebuklingo skambėjimo ir autoriaus charizmos vienybės. Tą pačią savaitę jis gali dalyvauti kultinės airių grupės „Flook“ pasirodyme Dublino alaus bare atlikdamas savo dainas skambant gitarai, dviem armonikoms ir fleitai, o po dienos jau galima jį matyti viename didžiausių Londono knygynų  su rašytoju Borisu Akuninu atsakinėjantį į daugybę gyvenimiškų klausimų apie sielą ir aplinkinį pasaulį ir iš naujo užkariaujantį reiklią auditoriją savo dainomis. O po to vėl didžiulio pasaulio glėbyje: Amerika, Skandinavija, Rusija, mylimoji Lietuva, Japonija. Muzikos ir dainų kūryba, knygų rašymas, šventųjų raštų vertimai, tapyba ir fotografija, prodiusavimas, keisčiausios kūrybinės idėjos ir jų įgyvendinimas! Jam įdomu pačiam ir jis daro įdomesnį aplinkinį pasaulį.

B.Grebenščikovas ir „Akvarium“ muzikantai atvyks vienintelio koncerto į Vilnių. O tai, kad koncertas įvyks jaukioje, specialiai šiam renginiui paruoštoje salėje su aukščiausio lygio šiuolaikine garso ir šviesos aparatūra bei įdomia scenografija verčia prisiminti nemirtingo Rabindranato Тagoro žodžius: „Aš paprašiau medžio: „Papasakok man apie Dievą“. Ir jis sužydėjo!“

Medis būtinai sužydės balandžio 29 dieną Vilniaus „Forume Palace“. 

B.Grebenščikovo ir grupės „Akvarium“ koncertas su nauja programa „Abordaž“. Balandžio 29 d. 19 val. „Forum Palace“, Vilnius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.