Džiazo festivalio širdis tirpdys romantiškasis Frankas McCombas

Gera muzika geriems žmonėms po plazdenančiomis burėmis – šiuo šūkiu vedamas jau 21-asis Klaipėdos pilies džiazo festivalis birželio pirmąjį savaitgalį tradiciškai pakvies ne tik pasiausti skambant garsiausiems pasaulio džiazo ritmams, bet ir pasinerti į romantikos sūkurį. Ši užduotis šiemet patikėta soulo bei džiazo muzikos vokalistui ir instrumentininkui iš Jungtinių Amerikos valstijų Frankui McCombui.

F.McCombas – didžiulį pripažinimą JAV pelnęs soulo ir džiazo muzikos atlikėjas.
F.McCombas – didžiulį pripažinimą JAV pelnęs soulo ir džiazo muzikos atlikėjas.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 24, 2015, 3:39 PM, atnaujinta Jan 6, 2018, 12:03 AM

„Šiųmetis festivalis išties išskirtinis, mat vyks tuo pat metu, kai į Klaipėdą atplauks didžiųjų burlaivių regatos „Baltic Tall Ships Regatta“ laivai. Tikriausiai negali būti nieko romantiškesnio, nei stebėti saulei leidžiantis jūroje per bangas skrodžiančius įspūdingo grožio burlaivius. Tad būtų nedovanotina klaida, jei festivalio žiūrovų šiemet nepamalonintumėme romantikos kupinomis F.McCombo dainomis, neabejotinai tapsiančiomis ne vienos festivalyje apsilankysiančios įsimylėjėlių poros meilės simboliu“, – sakė Klaipėdos pilies džiazo festivalio vadovė Inga Grubliauskienė.

F.McCombas muzika rimtai susidomėjo būdamas 13-os, kai jo teta jį pradėjo mokyti groti pianinu. Jau po poros metų jis pradėjo aktyviai koncertuoti įvairiuose naktiniuose klubuose. Šiandien F.McCombas – tai didžiulį pripažinimą JAV pelnęs soulo ir džiazo muzikos atlikėjas, išskirtinai vertinamas už savo, kaip vokalisto ir muzikos kūrėjo, talentą. Beje, jis dažnai prilyginamas tokiems muzikos grandams kaip Donny Hathaway ar Stevie'as Wonderis. Klaipėdoje F.McCombas pasirodys su savo grupe.

F.McCombo pasirodymas

Klaipėdos pilies džiazo festivalis – gera muzika geriems žmonėms po plazdenančiomis burėmis – birželio 5-7 d. Kruizinių laivų terminale.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.