Pirmą kartą Baltijos šalyse – tango šou su Erwinu Schrottu

Niujorko teatro „Metropolitan opera“ žvaigždės Erwino Schrotto albumo „Rojo tango“, išleisto „Sony Music“ kompanijos, parduota jau daugiau kaip 5 mln. kopijų, jis pelnė daugybę apdovanojimų, tarp jų – prestižinį „Echo Klassik“ Vokietijoje. Jo kūrinius, atliekamus charizmatiškojo baritono, pirmieji Baltijos šalyse išgirs lietuviai gruodžio 19 dieną Vilniaus kongresų rūmuose.

Tango – E.Schrotto kraujyje.<br>Rengėjų nuotr.
Tango – E.Schrotto kraujyje.<br>Rengėjų nuotr.
Dainininkas E.Schrottas.<br>„Sony Music“ nuotr.
Dainininkas E.Schrottas.<br>„Sony Music“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

lrytas.lt

2015-05-25 13:07, atnaujinta 2017-11-26 18:41

„Dainuoti tango yra sunkiau nei operą, bet mano muzikinis išsilavinimas leidžia man perteikti visus jo atspalvius. Be to, tango muzika yra mano kraujyje, nes esu kilęs iš Urugvajaus“, – sakė priimdamas „Rojo tango“ albumui skirtą apdovanojimą E.Schrottas.

Prabangiame tango muzikos šou solistui akompanuos „Grammy“ apdovanojimo laureatas, legendinis pianistas Pablo Ziegleris ir jo ansamblis iš Argentinos.

„Kai pritaria tokio kalibro atlikėjai, norisi būti geriausiam“ – teigė prestižinio „Operalia“ konkurso laimėtojas E.Schrottas, šiandien spindintis pasaulio operos Olimpe.

„Rojo tango“ – vienas nedaugelio pramoginių projektų, rodomų ne tik prestižiniame Niujorko Brodvėjaus teatre, bet ir elitinėse operos scenose – Vienos ir Berlyno valstybinėse operose, London karališkąjame operos teatre.

Tarptautiniai žurnalai E.Schrottą dažnai vadina „seksualiausiu Don Žuanu“, „operos chuliganu“ ir „gundančiu velnio įsikūnijimu“. Solistas, neseniai išsiskyręs su operos superžvaigžde Ana Netrebko, vėl tapo geidžiamiausiu operos viengungiu.

„Nekantrauju aplankyti Lietuvą, nors dainuosiu pas jus šaltą žiemą. Manau, „Rojo tango“ muzika sušildys mus visus „, žadėjo E. Schrottas.

E. Schrotto tango šou „Rojo tango“ įvyks Vilniaus kongresų rūmuose gruodžio 19 d. Koncertą organizuoja VšĮ „Sostinės renginiai“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: kodėl G. Nausėda dar nelaimėjo?