Dainininkas D.Chvorostovskis padėkojo gerbėjams už palaikymą

Pirmą kartą nuo ligos pradžios operos solistas Dmitrijus Chvorostovskis pirmadienį savo paskyroje socialiniuose tinkluose paliko įrašą. Anglų kalba jis kreipėsi į draugus ir gerbėjus: „My dear friends: Thank you for your outpouring of support. I will treasure your well wishes and kind words during my treatment.“ Taigi artistas dėkoja už palaikymą ir žada branginti jam adresuotus gerus žodžius bei linkėjimus per visą gydymo laiką.

Ne kartą Lietuvoje koncertavusio D.Chvorostovskio laukia ilgas gydymas – jis atšaukė visus savo pasirodymus iki vasaros pabaigos.<br>P.Mantauto nuotr.
Ne kartą Lietuvoje koncertavusio D.Chvorostovskio laukia ilgas gydymas – jis atšaukė visus savo pasirodymus iki vasaros pabaigos.<br>P.Mantauto nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-06-30 13:14, atnaujinta 2017-10-28 16:44

Priminsime, jog žinia apie tai, kad pasaulinio garso dainininkui diagnozuotas smegenų auglys, pasirodė birželio 25-ąją. D.Chvorostovskis gydymo kursą pradėjo Didžiojoje Britanijoje, kurioje gyvena su šeima. Pastarosiomis dienomis tūkstančiai žmonių pareiškė artistui užuojautą ir linkėjo sveikatos. Dmitrijus negalėjo nepastebėti publikos dėmesio ir atsiliepė, nepaisydamas savo sunkios būklės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.