Valdovų rūmų slenkstį jau peržengė pusė milijono lankytojų

Antradienį Nacionalinio

Valdovų rūmus aplankė pusė milijono lankytojų.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Valdovų rūmus aplankė pusė milijono lankytojų.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Jul 1, 2015, 10:18 AM, atnaujinta Oct 28, 2017, 1:13 PM

Raminta sakė nežinojusi, kad antradienį Valdovų rūmai laukia jubiliejinio lankytojo, tad jai tai buvo labai netikėta. Apžiūrėti šių rūmų ji atvyko kartu su draugu iš Norvegijos. Įėjusi į rūmų kiemą, ilgai svarstė, ar muziejaus ekspozicijas aplankyti šiandien, ar kitą dieną.

„Traukė į Valdovų rūmus – žinojome, kad jie jau atidaryti. Jau anksčiau su mama norėjome ateiti ir pažiūrėti, kas čia eksponuojama. O ir draugui norėjau šią vietą parodyti“, – pasakojo Raminta, šiuo metu studijuojanti socialinius mokslus viename Norvegijos universitete ir į Lietuvą parvykusi atostogų.

Nuo liepos 1-osios Valdovų rūmų muziejus beveik trečdaliu pailgins darbo laiką ir bus atviras lankytojams ne 38, o 50 valandų per savaitę. Visomis savaitės dienomis, išskyrus nedarbo dieną – pirmadienį, muziejus pradės dirbti nuo 10.00 val. Antradieniais, trečiadieniais, penktadieniais ir šeštadieniais jame bus galima lankytis iki 18.00, ketvirtadieniais – iki 20.00, o sekmadieniais – iki 16.00 val.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.