„Akacijų alėjos“ scenoje – solidūs vardai ir netikėti posūkiai

Liepos 11-ąją, šeštadienį, Kulautuvoje bardų festivalis „Akacijų alėja“ švęs penkioliktąjį gimtadienį. Didžiajame koncerte publikai širdį atvers 10 solistų ir ansamblių, iš kurių net šeši debiutuos „Akacijų“ scenoje.

Dainos teatras pagal V.Bareikį.
Dainos teatras pagal V.Bareikį.
V.Kernagio laikų Dainos teatras.
V.Kernagio laikų Dainos teatras.
Daugiau nuotraukų (2)

lrytas.lt

Jul 10, 2015, 2:11 PM, atnaujinta Oct 27, 2017, 12:25 AM

Penkioliktąją sukaktį mininčioje „Akacijų alėjoje“ debiutuos „Dainos teatras pagal Vidą Bareikį“. Pirmą kartą po 30 metų publika vėl matys ir girdės Dainos teatrą, kuriame buvome įpratusi matyti ir girdėti maestro Vytautą Kernagį. Šįkart teatras žiūrovui prabils pagal V.Bareikį, bet vis tiek tai – Dainos teatras.

Festivalio scenoje širdį atvers ilgai laukta Alina Orlova, dainuos ir savo pastabomis iš gyvenimo žavės Juozas Erlickas, kitu amplua pasirodys Vaidas Baumila, Edgaras Lubys, naujosios kartos improvizuojantys poetai Jama ir V.

Publika išvys ir išgirs žmogų-orkestrą, kurio vienintelis instrumentas – balsas, Veroniką (Povilionienę), į „Akacijų“ sceną grįš absoliutus žiūrovų salių nugalėtojas Vladas Bagdonas. Be Virgio Stakėno – „folkdinozauro“ – jau nebeįsivaizduojama festivalio scena. Per 40 karjeros metų jis vis dar tebeturi ką pasakyti savo mylimo vaiko – „Akacijų alėjos“ – žiūrovui.

Gimtadienio proga sveikins ir šilkinio balso dainininkė Laura R. su Chameleonu. Žinant, kaip ruošiamasi susitikimui su festivalio žiūrovu, galima užtikrinti, kad pasirodymas-spektaklis bus vertas dėmesio.

Įžangos koncerte pasirodys įvairių konkursų laureatai – jaunieji bardai Ana Polukord, Ieva Prūsaitė, Viktorija Pranaitytė, Gabija Petrauskaitė, Emilė Bulotaitė.

„Akacijų alėją“ baigs nauja festivalio himno versija.

Bardų festivalis „Akacijų alėja“. Liepos 11 d. 17 val. Kulautuva. Renginys nemokamas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kodėl iškrėsta Darbo partijos būstinė?
Gyvai
Gyvai: komentarai apie Vilniuje kilusį gaisrą ir situacijos suvaldymą