Didžiuosiuose paštuose – „We love Lithuania“ atvirukų kolekcija

Lietuvos paštas kartu su

Atvirukas iš „We love Lithuania“ kolekcijos.
Atvirukas iš „We love Lithuania“ kolekcijos.
Atvirukas iš „We love Lithuania“ kolekcijos.
Atvirukas iš „We love Lithuania“ kolekcijos.
Atvirukas iš „We love Lithuania“ kolekcijos.
Atvirukas iš „We love Lithuania“ kolekcijos.
Daugiau nuotraukų (3)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Aug 3, 2015, 1:30 PM, atnaujinta Oct 22, 2017, 5:20 AM

„Šiuolaikinių technologijų amžiuje vis rečiau gauname ranka rašytų atvirukų, todėl džiaugiamės galėdami prisidėti prie šio projekto ir pakviesti gyventojus savo artimiesiems išsiųsti tikrą, nuoširdų, ranka rašytą atviruką. Neabejojame, kad iš gausios „We love Lithuania“ atvirukų kolekcijos kiekvienas išsirinks labiausiai patinkamą“, – sakė Lietuvos pašto Rinkodaros ir komunikacijos departamento vadovė Rasa Kruopaitė-Lalienė.

„We love Lithuania“ projekto kūrėjas Simonas Rudaminas atskleidė, kad sunkiausias etapas jau praeityje: „Pirmoji atvirukų serija atrinkta iš trijų pastarųjų mėnesių populiariausių nuotraukų, kurių per tą laikotarpį „We love Lithuania“ savo socialinėje paskyroje publikavo daugiau kaip tūkstantį. Sunkiausia buvo iš tokios gausybės puikių Lietuvos krašto vaizdų išsirinkti tik kiek daugiau kaip 20“.

Pasak „We love Lithuania“ atstovo, projekto esmė – parodyti, kaip Lietuva atrodo dabar. Tad ir Lietuvos paštuose parduodama atvirukų kolekcija bus nuolat atnaujinama. „Rudenį grožėsimės rudeniška Lietuva, žiemą džiuginsime šerkšno padabintais bei sniego įrėmintais vaizdais. Paskui sulauksime pavasariškų spalvų ir, žinoma, pasinersime į vasarą. Neabejojame, kad kiekvienas suras sau patinkantį atviruką“, – užtikrino „We love Lithuania“ atstovas.

„We love Lithuania“ yra didžiausia ir kone vienintelė socialinė platforma, pristatanti dabartinę Lietuvą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.