Su smegenų augliu kovojantis D.Chvorostovskis grįžta į sceną

Rusų baritonas Dmitrijus Chvorostovskis, bandantis įveikti smegenų auglį, pradžiugino savo gerbėjus – jau rugsėjo 25-ąją, 29-ąją ir spalio 3-iąją  vėl pasirodys scenoje. Niujorko „Metropolitan Opera“ teatre jis dainuos grafą di Luną Giuseppe Verdi operoje „Trubadūras“. Tame pačiame spektaklyje Leonoros partiją atliks jo tautietė Ana Netrebko.

Baritonas D.Chvorostovskis pakilo iš ligos patalo ir vėl dainuos operos spektaklyje.
Baritonas D.Chvorostovskis pakilo iš ligos patalo ir vėl dainuos operos spektaklyje.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 5, 2015, 4:45 PM, atnaujinta Oct 17, 2017, 9:36 AM

Birželio mėnesį D.Chvorostovskis netikėtai atšaukė pasirodymą Vienos operoje. Netrukus buvo paskelbta, kad 52 metų dainininkui diagnozuotas smegenų auglys ir jam teks gydytis. Buvo atšaukti visi D.Chvorostovskio koncertai iki vasaros pabaigos.

Dabar dainininko oficialioje interneto svetainėje paskelbta, kad dėl „efektyvaus gydymo kurso“ jis gali atnaujinti koncertinę veiklą. Dainininkas keletą mėnesių gydėsi viename Londono onkologijos centrų. Sunkiausia jam buvo pakelti chemoterapijos kursą. Atgauti jėgas padėjo joga ir sportas.

Pasak dainininko prodiuserio Jevgenijaus Finkelšteino, D.Chvorostovskio liga diagnozuota ankstyvos stadijos, todėl jis tikisi, kad viskas bus gerai.

Parengė Milda Augulytė 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.