Kaip atsiranda „bohemiečių“ akcijos?

Scena iš VCO spektaklio „Trubadūras“.<br>D.Matvejevo nuotr.
Scena iš VCO spektaklio „Trubadūras“.<br>D.Matvejevo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 6, 2015, 6:30 PM, atnaujinta Oct 11, 2017, 4:41 PM

Artėjant spalio 22-25 d. „Trubadūro“ spektakliams, „Vilnius City Opera“ (VCO) kolektyvas ne tik pasitiko naują sezoną, bet ir naujus mokslo metus. Praėjusią savaitę ISM universitete „bohemiečiai“ originaliai pasveikino į mokslus grįžusius studentus. Šiandien pristatome trumpą vaizdo reportažą iš akcijos užkulisių su joje dalyvavusių VCO ansamblio merginų komentarais.

Gluminusios studentus ir atidžiai dalyvavusios matematikos paskaitose jaunosios vokalistės neslėpė, jog dalyvavimas tokiose akcijose joms pačioms virsta įdomiais eksperimentais ir suteikia galimybę pasijausti kitokiomis, galbūt net suprasti, kaip jaučiasi jų personažai „Trubadūro“ spektaklyje. Žinoma, visų pirma tokie renginiai, juokais ar rimtai, menininkėms suteikia galimybę būti pastebėtoms ne tik scenoje.

Naujasis VCO sezonas gausus ne tik išskirtinių moterų istorijų, bet ir kitokio žmogaus visuomenėje temų. Pirmiausia žiūrovai tai išvys įspūdinguose „Trubadūro“ spektakliuose, pasakojančiuose klaidinančio keršto istoriją, kurios varomąja jėga tampa žmonių tarpusavio netolerancija. Šie metai „bohemiečiams“ žada ne tik daug kūrybinių iššūkių. Kūrėjai teigia norintys jiems aktualias problemas spręsti ne tik scenoje, bet ir tikrovėje. Taigi belieka laukti naujų trupės iniciatyvų!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.