Džeimso Bondo aksesuarai pelningai parduodami aukcionuose

Prabangus laikrodis

Šį laikrodį dėvėjo Rogeris Moore'as vaidindamas britų superagentą Džeimsą Bondą filme „Gyvenk ir leisk mirti“.<br>AFP nuotr.
Šį laikrodį dėvėjo Rogeris Moore'as vaidindamas britų superagentą Džeimsą Bondą filme „Gyvenk ir leisk mirti“.<br>AFP nuotr.
R.Moore'as – Džeimsas Bondas.
R.Moore'as – Džeimsas Bondas.
Daugiau nuotraukų (2)

lrytas.lt

Nov 9, 2015, 7:18 PM, atnaujinta Oct 5, 2017, 2:35 AM

Ši kaina smarkiai viršijo prognozes, kad 1972 metais pagamintas laikrodis nerūdijančio plieno korpusu bus parduotas už 150–250 tūkst. Šveicarijos frankų. Laimėjusio pirkėjo vardas nebuvo atskleistas.

Filme vaizduojama, kaip šis laikrodis sukuria magnetinį lauką, nukreipiantį kulkas, iššautas į Britanijos žvalgybos tarnybos MI6 agentą. Kitoje scenoje Bondas panaudoja tą magnetą, kad nurengtų moterį.

Trečiadienį Ženevoje vyksiančiame „Sotheby's“ aukcione bus parduoti du daiktai, susiję su kitu aktoriumi, vaidinusiu agentą 007.

Škotas aktorius Seanas Connery parduoda 15,4 karato rausvos ir oranžinės spalvos deimantą, už kurį gali būti sumokėta per 2 mln. dolerių, taip pat žiedą su briliantais, kurių bendras svoris – 5,18 karato, įvertintą maždaug 250 tūkst. dolerių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.