Neįprastas poetų duetas skaitys naujas eiles

Grupės „Antis“ lyderis Algirdas Kaušpėdas ir garsus lietuvių poetas Gintaras Patackas poezijos ir muzikos mėgėjus gruodžio 2-osios vakarą pakvies į muzikos klubą „Tamsta“. Dviejų kūrėjų vakare G.Patackas pristatys dar tik rengiamą išleisti savo poezijos knygą „Mažoji Dieviškoji Co-3. Allegro“.

„Anties“ lyderis A.Kaušpėdas.
„Anties“ lyderis A.Kaušpėdas.
Poetas G.Patackas.
Poetas G.Patackas.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Nov 30, 2015, 1:41 PM, atnaujinta Oct 2, 2017, 2:47 AM

„Eilėraščiai – tai nėra daina, kurią galima zulinti metų metus. Juos norisi skaityti naujus, dar niekam negirdėtus“, – aiškino G.Patackas.

Poetui pritaria ir A.Kaušpėdas, žadantis paskaityti dar niekam negirdėtų naujų savo eilių. Architektas A.Kaušpėdas 2013 metais išleido knygą „Antiška“, į kurią sudėjo savo kūrybos bei kitų poetų, tarp jų ir G.Patacko, „Anties“ dainomis virtusius tekstus. Ją vakaro metu bus galima įsigyti mažesne šventiška kaina bei gauti autoriaus autografą.

Poetas, vertėjas, prozininkas, dramaturgas, XX a. 9-ojo dešimtmečio literatūros maištininkas G.Patackas per savo karjerą išleido 13 poezijos bei prozos rinkinių – iš viso per 30 knygų. Jo eilės yra tapusios ne tik „Anties“, bet ir „Kardiofono“, „Rondo“, „Rebelheart“ ir kitų žymių Lietuvos atlikėjų dainomis.

Vakaro metu galimos improvizacijos pagal publikos pageidavimus. Jaukią vakaro atmosferą padės kurti klavišininko Raimondo Daugino ir saksofonininko Tomo Botyriaus duetas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ką rodo Lietuvoje vykstančios karinės pratybos?