Lrytas.lt biblioteka: „Iškilių asmenybių gyvenimo tiesa“

Mokslo ir enciklopedijų leidybos centro išleistos Juozo Algimanto Krikštopaičio knygos „Iškilių asmenybių gyvenimo tiesa“ pagrindą sudaro autoriaus susitikimų su Lietuvos meno bei mokslo veikėjais, palikusiais ryškią žymę mūsų kultūroje, epizodai. Pokalbiai su jais ir jų kūrinių aptarimai atskleidžia autentiškus kūrybai atsidavusių asmenybių bruožus, jų mąstymo bei elgsenos stilių. Čia taip pat išryškėja jų santykis su laikmečiu, su politiniais bei istoriniais įvykiais, nulėmusiais visuomenės ir asmeninius likimus.

Leidinio pagrindą sudaro autoriaus susitikimų su Lietuvos meno bei mokslo veikėjais, palikusiais ryškią žymę mūsų kultūroje, epizodai.
Leidinio pagrindą sudaro autoriaus susitikimų su Lietuvos meno bei mokslo veikėjais, palikusiais ryškią žymę mūsų kultūroje, epizodai.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 22, 2016, 3:17 PM, atnaujinta Jun 7, 2017, 12:56 AM

Autoriui bendraujant ir kalbantis su leidinyje pristatomomis asmenybėmis,  taip pat nagrinėjant jų kūrinius, skaitytojas turės progos susitikti ir su kitomis įžymiomis mūsų kultūros figūromis.

Juozas Algimantas Krikštopaitis. Iškilių asmenybių gyvenimo tiesa. – Vilnius: Mokslo ir enciklopedijų leidybos centras, 2016. - 312 p.

Viršelio dailininkas Albertas Broga.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.