Vyrų grupė „Quorum“ prisipažins meilėje lietuviškomis dainomis

Gegužės mėnesį lietuviai turi dieną, skirtą meilei, pavadintą lietuvių deivės Mildos vardu. Lietuvišką meilės dieną, pasak legendos, iš Mildupio upelio, ištekančio iš Dzūkijoje tyvuliuojančio Ašarinio ežero, išnyra deivė Milda ir balandžių traukiamu oro vežimaičiu apskrieja visą Lietuvą. Priklausomai nuo tądien spinduliuojančios meilės lietuvių širdyse ir akyse deivė patenkinta arba nusivylusi grįžta į ežerą.

Grupė „Quorum“.<br>Organizatorių nuotr.
Grupė „Quorum“.<br>Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 28, 2016, 8:19 PM, atnaujinta May 27, 2017, 6:49 AM

Kad deivė Milda ir visi lietuviai būtų laimingi, reikia visai nedaug – mylėti. O meilę išreikšti galima įvairiais būdais. Todėl vyrų vokalinė grupė „Quorum“ nutarė prisipažinti meilėje lietuviškomis dainomis. A cappella atliekamomis dainomis grupės nariai išpažins meilę pavasariui, Lietuvai, pasauliui, įvairioms transporto priemonėms, ekologijai, moterims ir visiems Lietuvos žmonėms.

Vyrai surinko puikią įvairių lietuvių autorinių kūrinių puokštę pavasariškam koncertui. Visos dainos skambės pačia gražiausia pasaulio kalba, tad „Quorum“ išdainuos meilę ne tik lietuviškai muzikai, bet ir gimtajai lietuvių kalbai.

Vyrų vokalinė grupė „Quorum“ Lietuvoje yra unikali. Gyvas ir natūralus penkių vyriškų balsų dainavimas a cappella, pasitelkiant šeštojo nario vokalinę perkusiją, kiekvienai dainai suteikia ypatingo žavesio. Dainos skamba be muzikos instrumentų, tačiau primena instrumentinės grupės skambesį.

Grupės nariai Vitalijus Neugasimovas, Marius Turlajus, Gintautas Skliutas, Dainotas Varnas, Romanas Savickas ir Šarūnas Navickas scenoje sukuria nepakartojamai šiltą ir jaukią atmosferą, visą širdį ir savo ypatingą instrumentą balsą dovanodami klausytojams.

Šiais balsais jau gėrėjosi Belgijos, JAV, Moldovos, Ukrainos, Rusijos, Baltarusijos klausytojai. Intensyviai rengdamas viešus koncertus Lietuvos miestuose ir miesteliuose, „Quorum“ dovanoja klausytojams puikios nuotaikos dozę ir plečia a cappella muzikos mėgėjų gretas.

Gegužę „Quorum“ dovanos koncertus Kauno ir Vilniaus gyventojams bei miestų svečiams: 11 d. 18 val. Kauno valstybinėje filharmonijoje, gegužės 13 d. 19 val. šv. Kotrynos bažnyčioje Vilniuje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.