Praloštą Vilnių ekskursijos dalyviams padės pažinti R. Gavelis

Kas būtų, jei išeitum į Vilniaus paraštes? O kelią tau rodytų Ričardo Gavelio citatos? Kavos puodelio pakviestų futuristinis Liudas Vasaris? O asmenukei pozuotum su feministine Žemaite?

Žaidimas „Vilniaus paraštės“ vyks birželio 11 dieną.
Žaidimas „Vilniaus paraštės“ vyks birželio 11 dieną.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 2, 2016, 6:51 PM, atnaujinta May 23, 2017, 6:00 AM

Visa tai birželio 11 dieną taps vienos dienos žaidimu, skatinančiu pažinti unikalias Vilniaus paraštes – nepažintas, neatrastas, bet labai įdomias Vilniaus vietas – kartu su puikiai pažįstamais literatūros personažais. Vilniaus paraštės – tai vienos dienos žaidimas / ekskursija / įvykis, siūlantis kultūrinę-literatūrinę Vilniaus pažinimo programą.

Vilniaus paraščių tikslas – sujungti lietuvių literatūrą ir viešąsias erdves, skatinant viešųjų erdvių gaivinimą ir pažinimą, o kartu ir skaitymo kultūrą Lietuvoje. Žaidimo dalyviai atliks užduotis ir keliaus pagal unikalius maršrutus, padedančius pažinti neatrastas, nepažintas Vilniaus vietas – Vilniaus paraštes. Kiekvieną maršrutą lydės literatūrinis personažas – dalyviai bus pakviesti pažinti feministinį Vilnių su Žemaite, futuristinį Vilnių su Liudu Vasariu, romantišką Vilnių su Romainu Gary, praloštą Vilnių su Ričardu Gaveliu, išprotėjusį Vilnių su Garšva.

Lietuvių literatūros autoriai ir veikėjai šoka iš knygų paraščių ir kviečia vilniečius ir Vilniaus svečius keliauti po unikalias Vilniaus paraštes – vietas, kurių kasdienių kelionių metu nespėjame pažinti, pamatyti ar atrasti.

Visus norinčius organizatoriai kviečia registruotis el. paštu vilniausparastes@gmail.com. Visų dalyvių laukia dovanos. Žaidimas vyks birželio 11 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.