„Dainos teatrui 30“: prisijungs A. Giniotis ir S. Bareikis

Prie maestro Vytauto Kernagio

A.Giniotis.<br>Archyvo nuotr.
A.Giniotis.<br>Archyvo nuotr.
S.Bareikis.<br>Archyvo nuotr.
S.Bareikis.<br>Archyvo nuotr.
A.Giniotis.<br>Archyvo nuotr.
A.Giniotis.<br>Archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Aug 10, 2016, 1:21 PM, atnaujinta May 16, 2017, 7:36 AM

Naujų narių sulaukusio projekto programą „Dainos teatras. Nežino iš anksto, kas bus“ žiūrovai išvys koncertuose rugsėjo 16 ir 17 dienomis Vilniuje bei rugsėjo 24 d. Kaune. Naujai skambės legendiniai maestro V. Kernagio kūriniai „Santechnikas iš Ukmergės“, „Kaip gražu miške“, „Širdelė“, „Kaip sirpsta vyšnios Suvalkijoj“ ir daugelis kitų.

„Dainos teatras“ padarė labai didelę įtaką tiek Lietuvos populiariajai muzikai, tiek teatrinei raiškai. Aš, kaip žmogus, kuriam nesvetima muzika ir teatras, šitą reiškinį visada gerbiau, todėl dabar noriu jam atiduoti savo duoklę ir išreikšti pagarbą savo dalyvavimu“, – sakė A. Giniotis.

Kartu su „Dainos teatro“ senbuviais bei kūrėjais – aktore Ilona Balsyte ir muzikantu Andriumi Kulikausku – koncertams besiruošiantis A. Giniotis tikina, kad jo pagrindinė užduotis yra padėti komandai.

„Darysiu viską, ko jie manęs paprašys. Būsiu mažas trupinėlis šiame gražiame pyragėlyje. O jei mano funkcija šiame projekte bus didelė, neatsisakysiu atlikti ir tokią. Darysiu viską iš meilės ir pagarbos“, – tikino bardas.

Pasak A. Giniočio, tiek I. Balsytė, tiek A. Kulikauskas yra tokie kūrėjai, iš kurių galima išmokti naujų dalykų pačiu netikėčiausiu metu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.